snizeny utok

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

snizeny utok

Post by nomis_b »

Mam se svou postavou snizenej utok, a taky snizenou dovednost. Nevim, jak sem k tomu prisel, protoze maximalne bojuju s pavoukama, po kterych se vzdy napiju lektvaru. Zkousel sem se toho zbavit pres neutralizuj jed i pres slabsi obnovu a nic.
Nahral jsem si tedy svou postavu do singlu s temi snizenymi atributy a pomohla mi vetsi obnova. Tuto obnovu sem si za 500 nechal provest knezkou Xian, zamumlala nezname kouzlo, ale snizeni se mne drzi.

neda se s tim neco udelat? treba nejaky DM, ze by na mne zkusil seslat silnejsi obnovu (jestli neni Xian bugla..), ci mne protahnout peklem, zda se to nezlepsi? PLS.
A zase se craftí...
DenGrasse
Ďábel

Re: snizeny utok

Post by DenGrasse »

nomis_b wrote:Mam se svou postavou snizenej utok, a taky snizenou dovednost. Nevim, jak sem k tomu prisel, protoze maximalne bojuju s pavoukama, po kterych se vzdy napiju lektvaru. Zkousel sem se toho zbavit pres neutralizuj jed i pres slabsi obnovu a nic.
Nahral jsem si tedy svou postavu do singlu s temi snizenymi atributy a pomohla mi vetsi obnova. Tuto obnovu sem si za 500 nechal provest knezkou Xian, zamumlala nezname kouzlo, ale snizeni se mne drzi. neda se s tim neco udelat? treba nejaky DM, ze by na mne zkusil seslat silnejsi obnovu (jestli neni Xian bugla..), ci mne protahnout peklem, zda se to nezlepsi? PLS.
možná tvá postava dostala strach, že se zřítí strop... a to jí svazuje ruce :mrgreen:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Shifter
Měšťan

Post by Shifter »

Tak uz se mi to take stalo. Bezduvodne dostala postava -1 k utoku a zraneni. Opotrebovanim zbrane to nebylo, udrzuju je v perfektnim stavu a navic jsem v ruce zadnou zbran nemel.... Nepomohla obnova ani spanek a dokonce ani relog. Zmizelo to az po restartu
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Shifter wrote:Tak uz se mi to take stalo. Bezduvodne dostala postava -1 k utoku a zraneni. Opotrebovanim zbrane to nebylo, udrzuju je v perfektnim stavu a navic jsem v ruce zadnou zbran nemel.... Nepomohla obnova ani spanek a dokonce ani relog. Zmizelo to az po restartu
že by opotřebení rukou? :mrgreen:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

DenGrasse wrote:
Shifter wrote:Tak uz se mi to take stalo. Bezduvodne dostala postava -1 k utoku a zraneni. Opotrebovanim zbrane to nebylo, udrzuju je v perfektnim stavu a navic jsem v ruce zadnou zbran nemel.... Nepomohla obnova ani spanek a dokonce ani relog. Zmizelo to az po restartu
že by opotřebení rukou? :mrgreen:
nejak tak... plus jeste restarty uz byli od te doby asi tri a ta svinarna se mne furt drzi...
A zase se craftí...
Sorrow
Mistr

Post by Sorrow »

Cim vic se priblizujete povrchu, tim vic vam to svazuje nohy :D
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie

Post by nomis_b »

Sorrow wrote:Cim vic se priblizujete povrchu, tim vic vam to svazuje nohy :D
hm, kdo vi, jeslti se nahodou nepriblizujeme stredu zeme, ono v tom 3D podtemnu se blbe orientuje. Jednou des nahoru podruhe dolu a nevis, zda jsi ve vysledku spis vis, nebo niz :mrgreen:

bohuzel trpaslici orientaci jsem jeste neziskal :cry:
A zase se craftí...
kucik
Temnota

Post by kucik »

Nech se zabit nejakym DM. Nic lepsiho me nenapada. Zkuste si vzpomenout, co to mohlo zpusobit....hmm a nebo lip ...at na tobe DM zkusi zrusit vsechny efekty a uvidis, jestli to zmizi. Tim se aspon trochu pozna, co to mohlo zpusobit.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Locked