gildy
- danielfojt
- Měšťan
gildy
zdravim vsechny.chtel jsem se jen zeptat jak je mozne dostat se do nektere z gild,teda spis jestli se ve hre kona nejaky nabor,a kde a kym.dekuji za informace
Dormalhir -- Hrdina na volné noze
Re: gildy
No zalezi od toho o aku gildu mas zajem? V hre sa konaju nabory alebo sa da nakontaktovat v hre na niekoho, kto ma nieco s danou gildou.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
- danielfojt
- Měšťan
Daanri wrote:No zalezi od toho o aku gildu mas zajem? V hre sa konaju nabory alebo sa da nakontaktovat v hre na niekoho, kto ma nieco s danou gildou.
no to ja vim ze ve hre jsou a ze jsou lide kteri o tom vedi a muzou mi neco rici,nejspis by slo bud o zlodejskou,ale spis o valecnky by melo jit.diky
Dormalhir
Jednoduše se ptej ve hře jinejch hráčůdanielfojt wrote:Daanri wrote:No zalezi od toho o aku gildu mas zajem? V hre sa konaju nabory alebo sa da nakontaktovat v hre na niekoho, kto ma nieco s danou gildou.
no to ja vim ze ve hre jsou a ze jsou lide kteri o tom vedi a muzou mi neco rici,nejspis by slo bud o zlodejskou,ale spis o valecnky by melo jit.diky
Dormalhir
- danielfojt
- Měšťan
no prave ja uz se ptal,aneco domluvil s modřínem asi znas ne?....ale atim jsem ho od te doby nepotkal:(Lorelei wrote:Jednoduše se ptej ve hře jinejch hráčůdanielfojt wrote:Daanri wrote:No zalezi od toho o aku gildu mas zajem? V hre sa konaju nabory alebo sa da nakontaktovat v hre na niekoho, kto ma nieco s danou gildou.
Dormalhir
A co vzakz na nastenku? 
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Myslíš něco jako: "Měl bych zájem vstoupit do zlodějské guildy, praxe v oboru dostatečná"?Kiri wrote:A co vzakz na nastenku?
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
no po tom co jsem se kdysi docetl na nastence jeste na Arkh2 by to i slo.igor wrote:Myslíš něco jako: "Měl bych zájem vstoupit do zlodějské guildy, praxe v oboru dostatečná"?Kiri wrote:A co vzakz na nastenku?
Jeden nejmenovany (treba se sam prihlasi
Pohledny a muz hleda vaznou znamost. Zaliby: sekani hlav, zahradka, knizka.
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
takse ozvi do tý hry zajdem já poslední dobou nemá moc časudanielfojt wrote:no prave ja uz se ptal,aneco domluvil s modřínem asi znas ne?....ale atim jsem ho od te doby nepotkal:(
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků