K systemu
Re: K systemu
Ano u mě to nebyli také stráže jen bankéř a obyvatelé (z těch si už nic nedělám)
ale potřeboval jsem uložit peníze tak jsem napsal DM a ten něco zkusil a už po mě jdou všechny stráže ale obyvatele ne (jsou modří) a Daugeáři v podtemnu mne milují - tak nejsem já nakonec skrytej Daugeár.
ale potřeboval jsem uložit peníze tak jsem napsal DM a ten něco zkusil a už po mě jdou všechny stráže ale obyvatele ne (jsou modří) a Daugeáři v podtemnu mne milují - tak nejsem já nakonec skrytej Daugeár.
Menhiri Dierta
Jak ses dostal do Podtemna?Jachym wrote:Ano u mě to nebyli také stráže jen bankéř a obyvatelé (z těch si už nic nedělám)
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
duergari byli na lovu otroku no 
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Jak ses dostal do Podtemna?[/quote]
Takto: Předmět příspěvku: Re: Drobné chyby
OdeslatNapsal: 10:24 08. Bře 2008
Administrátor
Opraveno. Byla startovni pozice na spatnem miste.
Takto: Předmět příspěvku: Re: Drobné chyby
OdeslatNapsal: 10:24 08. Bře 2008
Administrátor
Opraveno. Byla startovni pozice na spatnem miste.
Menhiri Dierta
Tak bohužel, moje hra včera v noci skončila opět již výše zmiňovanou chybou, po návratu z akce d Karathy červené nepřátelství obyvatel, žádný DM bohužel na dovolání, takže jsem odlogl před branami.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
sleduj Správu chyb, až se to bude testovat nebo to bude opravený tak to tam uvidíš.Darien wrote:Tak bohužel, moje hra včera v noci skončila opět již výše zmiňovanou chybou, po návratu z akce d Karathy červené nepřátelství obyvatel, žádný DM bohužel na dovolání, takže jsem odlogl před branami.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Nevím jestli to patří přesně sem, ale mám takovej dotázek, již několikrát mě bylo řečeno, že vždy mám šanci utéct, ale ještě ani jednou se mě to nepovedlo i přesto že začnu utíkat z 70 hp.
- občas se nám z bráchou stává, že nás potvora v klidu doběhne a to i když si manévrama získám rozestup 10 a více cm – potom přijde rovinka a je to v pěru, prostě nás doběhne
- toto se stává většinou, i přesto, že někdo umře, já su od potvory hodně daleko, ona se na mě rozeběhne, tak utíkám a přejdu do jiného obrazu, objevím se a potvora stojí vedle mě, já mám o x hp míň a už rozhodně neuteču(prostě jakmile de potvora po mě tak neuteču, jen jednou a to se zasekla o roh)
ten první případ přikládám nějakým mini lagům, ale je to dost nepříjemný – z tím druhým případem nevím
děkuji za případné informace, jak mám někomu utéct
- občas se nám z bráchou stává, že nás potvora v klidu doběhne a to i když si manévrama získám rozestup 10 a více cm – potom přijde rovinka a je to v pěru, prostě nás doběhne
- toto se stává většinou, i přesto, že někdo umře, já su od potvory hodně daleko, ona se na mě rozeběhne, tak utíkám a přejdu do jiného obrazu, objevím se a potvora stojí vedle mě, já mám o x hp míň a už rozhodně neuteču(prostě jakmile de potvora po mě tak neuteču, jen jednou a to se zasekla o roh)
ten první případ přikládám nějakým mini lagům, ale je to dost nepříjemný – z tím druhým případem nevím
děkuji za případné informace, jak mám někomu utéct
potvory maj nastavenou rychlost a pokud maj fast nebo víc, neutečeš
teleport potvory k tobě je nejspíš lagem, kterej způsobuje komunikace, spouštěná scriptama AI potvor, která dokáže server neskutečně zatížit, jak komunikace skončí, potvora je skokem u tebe
to, že potvory sou dřív za přechodem je neměnnej fakt, je to tím, že potvory sou přímo na serveru, kdežto ty daleko, nejde s tim nic dělat (aspoň žádnou možnost neznám)
teleport potvory k tobě je nejspíš lagem, kterej způsobuje komunikace, spouštěná scriptama AI potvor, která dokáže server neskutečně zatížit, jak komunikace skončí, potvora je skokem u tebe
to, že potvory sou dřív za přechodem je neměnnej fakt, je to tím, že potvory sou přímo na serveru, kdežto ty daleko, nejde s tim nic dělat (aspoň žádnou možnost neznám)
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Hm to je zajímavá věc a hned tedy k tomu něco dodám. Ano i mě se to samozřejmě stalo , ale jakoby to zaleželo na bestii která tě honí např: skřeti do druhé oblasti nepřecházeli a nepřechází na rozdíl od toho jiní ano, asi to možná bude tím jak moc tě bestie silově převyšuje, ti co jsou jen o málo silnější po tobě nejdou tak důkladně jako ti co tě o dost převyšují.
Také zaleží jak rychlé je tvé PC , jak rychle načte oblast a přenese tě do ní.
Hraničáři a druidi naštěstí tyto problémy ani nemají v lese jim přispěchají na pomoc různá zvířátka a ta útočníkovi pronásledování přeruší .
Také zaleží jak rychlé je tvé PC , jak rychle načte oblast a přenese tě do ní.
Hraničáři a druidi naštěstí tyto problémy ani nemají v lese jim přispěchají na pomoc různá zvířátka a ta útočníkovi pronásledování přeruší .
Menhiri Dierta
Nezalezi to na NPC, ale na lokaci. Nastavuje se to pro kazdy prechod.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Pak mě celkem zaráží výroky "vždycky jde utéct", jak to někdo další napíše někam do topicu tak mu to otluču o hlavu ... dle naší zkušenosti prostě utéct nejde, protože všechny NPC jsou rychlejší než trpaslící a za přechodem jsou dříve vždy i v případě, že trpaslíci mají půl lokace náskok. 
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Psalo se o situaci kdy na NPC hraje DM. Takze neprekrucujte co tu bylo psano.
Je logicke, ze trpaslik utece zombii, ale panterovi tezko.
Vedoucí týmu Thalie
Theo: uteč dolů za náma...rádi se o tebe postaráme 
Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
No zrovna klasické zombii by možná utekl i beznohej trpaslíkRejty wrote:Psalo se o situaci kdy na NPC hraje DM. Takze neprekrucujte co tu bylo psano.
Vaillardo Vran: