Moc útočné Aulusi a zase se pletešAulus wrote: Tu možnost má každý, ale stále si myslím, že by to na RP světě nemělo rozhodovat. A pokud je první postava testovací, asi by se to taky mělo někde napsat, aby to její hráč náhodou nebral vážně a neudělal si s ní nějaké IC závazky. To pak dokáže řádně otrávit, když víš, že buď přijdeš o skvěle rozehraný charakter a nebo budeš hrát pořád chcípáčka, s kterým nemůžeš s Karathy vystrčit nos.
Trochu mi to zavání tímhle: "Já zblbnutý build nemám a jsem spokojený. Ostatní mají smůlu, protože jsou hrozně neschopní a nezaslouží si mít to co já." Připadá mi to trošičku sobecké.![]()
Zbytek co jsi napsal beru.
Moje první postava tu byla druidka, kterou jsem hrál dýl, ale prostě v boji byla k prdu
Založil jsem si Arii a i ta není kdoví co, taky ji chybí featy a šlo by tam jistě něco vylepšit. A za tu dobu co s ní hraju se změnilo tolik věcí.
Vem si, že ikdyž bude vše sepsané ty úpravy Thalie a tak, tak vždy prostě první postava je testovací a poznávací. S tím opravdu naděláš prd. Kdybys věděl vše dopředu, příjdeš o takové to kouzlo poznávání a objevování.
Ale vypsanýma úpravama se minimalizuje, že si někdo dá featy k prdu a nebo skilly k ničemu a podobně.
Pokud si to samozřejmě přečte.