Omedzenie metagame
Ja jsem proti.
Ale žádné právo veta nevyužívám, takže jsem nejspíš přehlasován..
Ale žádné právo veta nevyužívám, takže jsem nejspíš přehlasován..
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
A proc proti?
Ja v tom vidim jen same klady. Prida to hre napeti, uz nikdo nebude vedet, co je kdo zac a bude si to muset zjistit ve hre. Takze zadne a hele, to je zlodej, dam si pozor, aby mi neokradl. Nebo: to je cernej strazce, ten je zlej, radsi s nim nepujdu nikam sam, nebo mi neco udela... Takze se hraci nebudou ridit podle levelu postavy a napr. machrovat na slabsi a nebo utikat pred silnejsima, i kdyz to vlastne jejich postavy nevi. Bude napr. moznost, aby slabsi postava blafovala na mnohem silnejsi a ta klidne utekla. Take uz zadne relogy, jestli je ve hre DM...
Nebo ne?
Ja v tom vidim jen same klady. Prida to hre napeti, uz nikdo nebude vedet, co je kdo zac a bude si to muset zjistit ve hre. Takze zadne a hele, to je zlodej, dam si pozor, aby mi neokradl. Nebo: to je cernej strazce, ten je zlej, radsi s nim nepujdu nikam sam, nebo mi neco udela... Takze se hraci nebudou ridit podle levelu postavy a napr. machrovat na slabsi a nebo utikat pred silnejsima, i kdyz to vlastne jejich postavy nevi. Bude napr. moznost, aby slabsi postava blafovala na mnohem silnejsi a ta klidne utekla. Take uz zadne relogy, jestli je ve hre DM...
Nebo ne?
Vedoucí týmu Thalie
Protoze ti co hrají například na více serverech to budou mít zakryté i tam. Což se jim líbit nebude.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Souhlasim s Rejtym, a i kdyby tak je mi fuk jestli to neuviim i na jinym serveru, spis se mi t ozdajako vyborna zalezitost. Hrac si sam bude muset pri hrani otukavat ostatni postavy, coz se mi libi. Moc se mi to libi. Navic kdo chce hrat tady, tak to muze prekousnout i na ostatnich serverech, ne?
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jo, to je závažná věc - nastavení a zase zrušení by mělo být uděláno odtud z fora , aby při přechodu na jiný server se to dalo odstranit a při návratu zase vrátit !Rejty wrote:Na jinejch serverech to nebudou muset mit povinne, tak at si to klidne daji pryc... Hlavni je, jak je to u nas, ne jinde
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť