Relevel
Re: Relevel
Hmm, někdo mě předběhl, nevadí
.
Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj
Lens: mluvka
Sallias
Lens: mluvka
Sallias
Shaman88 wrote:Jo jako vy jste dělali kompletní převod na novou postavu, já myslel jako relevel jako jen relevel typu seberu expy a znova je dám... žádná nová postava...kucik wrote: Vyexpit jednoduchej build a pak si ho nechat přeházet na jinej. Nebo mě přestala bavit postava, tak si tuhle zrušim a nechám si přeházet levely na jinou.
Naprosto souhlasím. Stejně tak bych se držela podmínky o zachování kombinace povolání.Thurms wrote:No, nechám si přeházet levly na jinou postavu? Relevl jsem bral samozřejmě tak, že postava zůstane jak je - jen se jí vysají expy na první levl a pak se jí určitý počet expů vrátí, tj. první levl jsem bral, že jí každopádně zůstane, novou postavu jsem na mysli neměl, páč tam by byl problém například s expama za lokace, za bossy atp. Je jasné, že někdo třeba už částečně mohl zmršit postavu na prvním levlu, ale většina jí domrší až na levlech vyšších.
Díky.-darkvision- wrote:A ano, tímto lobuji za ty hráče, kteří mají své RP postavičky s chybami a kterým by se relvl hodil.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Zachovani pripadnych obou povolani?
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
-
Prasokralik
- Bůh
To jsme se jako celou dobu bavili jedni o hruškách a druzí o jabkách? Až tohle najde KaTo tak dostane samou radostí infarkt.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Upřímně si nedokážu představit, jak by bylo možné jedno z nich změnit, aniž by nenastal na fóru flame ohledně výhod, snadnějšího expení apod.xxxMajkyxxx wrote:Zachovani pripadnych obou povolani?
Zachování poměru povolání by částečně zajistilo, že se postava nezmění (vzhledem, schopnostmi) příliš oproti původnímu stavu.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
A kdy se jaké povolání postavě dá?
-
Prasokralik
- Bůh
když podepíše pracovní smlouvuklobouk wrote:A kdy se jaké povolání postavě dá?
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Chudak novacek co si k silovemu zlodeji veme zveda harfenikuAmber wrote:Upřímně si nedokážu představit, jak by bylo možné jedno z nich změnit, aniž by nenastal na fóru flame ohledně výhod, snadnějšího expení apod.xxxMajkyxxx wrote:Zachovani pripadnych obou povolani?
Zachování poměru povolání by částečně zajistilo, že se postava nezmění (vzhledem, schopnostmi) příliš oproti původnímu stavu.
WIPED
Neříkám, že bych byla proti. Říkám, že si nemyslím, že by něco takového mohlo projít.xxxMajkyxxx wrote:Chudak novacek co si k silovemu zlodeji veme zveda harfenikuAmber wrote:Upřímně si nedokážu představit, jak by bylo možné jedno z nich změnit, aniž by nenastal na fóru flame ohledně výhod, snadnějšího expení apod.xxxMajkyxxx wrote:Zachovani pripadnych obou povolani?
Zachování poměru povolání by částečně zajistilo, že se postava nezmění (vzhledem, schopnostmi) příliš oproti původnímu stavu.. Navrh bez zmeny aspon jednoho povolani, resi tak dve tretiny toho co tu prezentujete.
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Jen by mi prislo dost hloupe zavest relevel, ktery by zase byl, nekterym hracum na nic. Jsem v celku pro, hlavne kvuli novym a nezkusenym hracum, ale kazde dalsi omezovani samotneho relevelu, je neproduktivni a vyjdou z toho pozitivne zas jen nekteri, kteri meli treba to stesti, ze si vybrali vhodne povolani. Kdyz uz relevel tak komplexni......pokud mozno co nejvice.
WIPED
-
Prasokralik
- Bůh
Nechat lvl 1 s naházenými staty. I tam se dá leccos pokazit, ale dá se s tm žít. Poměr povolání? He? Základní povolání má psotava nějaké, to zůstane. Zbytek už není tak závažný. Některé kombinace jsou tak zmršené, že je zkrátka potřeba vzít něco jiného. Například bard co si vzal pár levelů barbara a jede to všechno obratnost... mno...
Jestli kucik mluvil o uplném relvelu, tzv. "od nuly" pak chápu jeho obavy. Ale to tu nikdo na mysli neměl, charakteristika psotavy samozřejmě zůstane zachována, silák je silák, krasň zůstane krasoňem a íkvoň íkvoněm (dexaře vynechávám ti neexistují), s "normálním" relevelem (tedy sebráním všech a navrácení části xp v rámci JEDNE a TOTOZNE postavy) to ani jinak nejde. Nikdo si z postavy co má 18 sílu a 8 charizma nebude násilím rollovat zaklínače.
Jestli kucik mluvil o uplném relvelu, tzv. "od nuly" pak chápu jeho obavy. Ale to tu nikdo na mysli neměl, charakteristika psotavy samozřejmě zůstane zachována, silák je silák, krasň zůstane krasoňem a íkvoň íkvoněm (dexaře vynechávám ti neexistují), s "normálním" relevelem (tedy sebráním všech a navrácení části xp v rámci JEDNE a TOTOZNE postavy) to ani jinak nejde. Nikdo si z postavy co má 18 sílu a 8 charizma nebude násilím rollovat zaklínače.
Ani ne. Viděl jsem koně blejt a hada chcát. Viděl jsem jak se rozdělují dotace a jak se dělají výběrová řízení. Tam panečku tečou nervy, tepe srdíčko a klokotá adrenalin v žilách. Tohle je proti tomu liga sídlištního charakteru, která mě nemůže ani donutit, abych nadzvedl obočíPrasokralik wrote:To jsme se jako celou dobu bavili jedni o hruškách a druzí o jabkách? Až tohle najde KaTo tak dostane samou radostí infarkt.
k tématu: Btw - původně se tu běkde bavilo o re-lvlu pro dlouhodobě hrané (v řádech měsíců) postavy, většinou patřící "systému neznalých časovkářů" jednou za čas (za "život" postavy). A to re-lvl na první level a naházení expů zpátky bez ztráty lvl (expu). Aby svět nepřišel o "živou" postavu s navázanou sociální strukturou, případně nějak vyjetým craftem, která akorát jaksi není životaschopná.
Nebavilo se tu o re-lvlu mazáckých creeperů, co střídají ponožky (a postavy
edit: Nerouhej se prasokraliku, ja ti dám, že DEXaři neexitují! Mám tu dvě postavy a obě jsou DEXařky (dobře, ta jedna míň
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
- -darkvision-
- Bůh
TO uz by sis mohl nahazet jak bys chtel. ale proste bys dodrzel ze by to byl porad treba 13zlodej/10bojovnik.klobouk wrote:A kdy se jaké povolání postavě dá?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
A 50% xp dolů, aby nnevznikala komba ala sorckoš rddčkoš-darkvision- wrote:TO uz by sis mohl nahazet jak bys chtel. ale proste bys dodrzel ze by to byl porad treba 13zlodej/10bojovnik.klobouk wrote:A kdy se jaké povolání postavě dá?
Jestli nejsi moc mírný s těma 50 procenty...já bych jim přidal ještě 25 na holou!
A 2 kila švestiček!
Jo a tos mi připomněl - RDD samozřejmně zakázat stejně jako tieflingy a aasimary!!
Jo a tos mi připomněl - RDD samozřejmně zakázat stejně jako tieflingy a aasimary!!
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)