World of Tanks
Re: World of Tanks
Jaksi jsem si neuvědomil, že jsou roty v pondělí a ne v úterý, tak jsem nedorazil, sorry. Ve čtvrtek snad dorazím.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
To je zkouška vaší pozornosti
.
Jinak co tak hraju tanky vyšších tierů. Funguje zajimavý paradox
.
Chcete se dostat na vysoké tiery, aby jste byli navrcholu v seznamu tanků a mohli se vyrovnat ostatním a nebýt pořád jen snadná obět. Ale ono to funguje přímo opačně. Čím jste v seznamu výš, tím víc po vás soupeří jdou.
Důvod je jasný, jste silní nepřátelé, máte silné dělo a tak dále. Takže priorita artilérie (už je to lepší?
) je taková, že jdou po těch silných tancích a musí je ničit.
.
A co s tím? No to co děláte pořád ..... hýbat se, hýbat se a schovávat se.
Jinak co tak hraju tanky vyšších tierů. Funguje zajimavý paradox
Chcete se dostat na vysoké tiery, aby jste byli navrcholu v seznamu tanků a mohli se vyrovnat ostatním a nebýt pořád jen snadná obět. Ale ono to funguje přímo opačně. Čím jste v seznamu výš, tím víc po vás soupeří jdou.
A co s tím? No to co děláte pořád ..... hýbat se, hýbat se a schovávat se.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
- Bruciacullo
- DM Thalie
Kde jste byli vcera vsici? :-O
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
Jinak ono ani Pz III není na 4. Tier roty vůbec špatné! pancíž 70, rychlost 55, penetrace něco okolo šedesáti... to dělá má T-28 lepší, ale jinak je Pztko rychlejší a víc opancéřovanější.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Doma se mi nějak nahromadila práce se šitím, tak na tančíka nebyl čas, ale jinak Braenn už s KVčkem provedla testy a musím říct že se dostavil až nečekaně perfektní výsledek.
KV-čko po týdnu jízdy a dvěstě šedých vlasů na mé hlavě dorazilo do první linie a zastavilo. Objevili se tři light tanky nižšího tieru. Ozvalo se bum,bum,bum - cink, cink, cink. Začali jsme se smát.
Zamířit, PAL!- naše BUM - mínus jeden nepřítel.
Zbytek začíná couvat - bum,bum - cink,cink. Naše BUM - další frag. Bum-cink, BUM - a je po nepřátelích
Jako při jízdě se to spíše plazí než jede, závratná rychlos z kopce je 12 km/h a to se kolem terén skoro rozplývá
Každopádně je to dokonalá hrouda plechu s kvalitním kanónem. Vřele doporučuji
Já věděl že mě ruská linka nezklame.
KV-čko po týdnu jízdy a dvěstě šedých vlasů na mé hlavě dorazilo do první linie a zastavilo. Objevili se tři light tanky nižšího tieru. Ozvalo se bum,bum,bum - cink, cink, cink. Začali jsme se smát.
Zamířit, PAL!- naše BUM - mínus jeden nepřítel.
Zbytek začíná couvat - bum,bum - cink,cink. Naše BUM - další frag. Bum-cink, BUM - a je po nepřátelích
Jako při jízdě se to spíše plazí než jede, závratná rychlos z kopce je 12 km/h a to se kolem terén skoro rozplývá
Každopádně je to dokonalá hrouda plechu s kvalitním kanónem. Vřele doporučuji
Já věděl že mě ruská linka nezklame.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Tak já jsem redukoval trochu garáž.
Odstraněno - Renault - stíhač třetí úrovně
a SU-100 stíhač 6. úrovně.
Renault šel do šrotu a SU-100 padla ve prospěch blížícího se SU-152 (chybí jen kredity)
Odstraněno - Renault - stíhač třetí úrovně
a SU-100 stíhač 6. úrovně.
Renault šel do šrotu a SU-100 padla ve prospěch blížícího se SU-152 (chybí jen kredity)
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- johnny98-G
- Mistr
to by me zajimalo kdo sem ten mor zanesl? 
FajnéBahnak wrote:....
*ukazuje na tebe*johnny98-G wrote:to by me zajimalo kdo sem ten mor zanesl?
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
V mezicase expim Hetzera. Ten sesikmenej pancir se mi zacina libit. 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Důkaz toho jak dáváte pozor tankačata. Dnes je co? Středa. Akce byla svolaná na kdy? Nooo? Za pět! Sednout!
Viz zde http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 11#p134511
Takže vás budu očekávat zítra, což je čtvrtek
Viz zde http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 11#p134511
Takže vás budu očekávat zítra, což je čtvrtek
Fíha tak od zítra si zahrajeme dokonce i s novou grafikou a gravitací!
Připravte se na stažení nového pathe
http://worldoftanks.eu/news/3997-version-80-release-cs/
Připravte se na stažení nového pathe
http://worldoftanks.eu/news/3997-version-80-release-cs/
Jsem strašně zvědavej! Doufám že to mé KVčko rovnou nafasuje bitvu kde budu na TOPu a někho shodím z útesu!
Jinak úspěchy KVčka pokračují, je to vskutku skvělý stroj. (jen na podvozek bych potřeboval připevnit ještě sudy s pískem - je strašně papírovej.
Koupil jsem si nový turet, pancíř má ze všech stran tlustej 110 mm, když někde vystrčím čumáček, tak to jen udělá zvonkohru a DMG žádnej - paráda
ROFe, jak to vidíš s kanónem na KV-1 ?
Základní ZIS je nuda - koneckonců je to jen přechodnej kanón do začátku, nemá DMG ani penetraci - i když dokáže klidně III.tier smazat jedním výstřelem
Další kanón je zase s malým DMG, ale větší penetrací a je setsakra rychlopalnej.
Pak je tam ta 122 mmm kanónová zrůda, kterou popravdě zvažuju taky - vykašlat se na pentraci a rvát tam 122 HE granáty - good idea?
No a poslední je asi zlatá cesta - základní kanón ISu - vyšší DMG, vyšší penetrace, pomalejší střelba.
Jinak úspěchy KVčka pokračují, je to vskutku skvělý stroj. (jen na podvozek bych potřeboval připevnit ještě sudy s pískem - je strašně papírovej.
Koupil jsem si nový turet, pancíř má ze všech stran tlustej 110 mm, když někde vystrčím čumáček, tak to jen udělá zvonkohru a DMG žádnej - paráda
ROFe, jak to vidíš s kanónem na KV-1 ?
Základní ZIS je nuda - koneckonců je to jen přechodnej kanón do začátku, nemá DMG ani penetraci - i když dokáže klidně III.tier smazat jedním výstřelem
Další kanón je zase s malým DMG, ale větší penetrací a je setsakra rychlopalnej.
Pak je tam ta 122 mmm kanónová zrůda, kterou popravdě zvažuju taky - vykašlat se na pentraci a rvát tam 122 HE granáty - good idea?
No a poslední je asi zlatá cesta - základní kanón ISu - vyšší DMG, vyšší penetrace, pomalejší střelba.
KDVP
Vaham mezi 7.5 a 10 kanonem u hetzera. Zkousel jsem oboji. Ta 10ka ma papirove strasne malou penetraci, ale zatim s ni prorazim a vetsinu tanku mazu jednim vystrelem.
7.5 ma sice penetraci, ale vetsinou mam pocit, ze to nic nedela.
7.5 ma sice penetraci, ale vetsinou mam pocit, ze to nic nedela.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
U KV-1 i na Hetzerovi jsem skončil s kanónem, který dělá BUUUM.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.