Stavitel Lorenzo v Chudinské čtvrti

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Kathermara
Šlechtic

Stavitel Lorenzo v Chudinské čtvrti

Post by Kathermara »

Povídá mi, že je lovec a loví tam jeleny. Tak nevím, jestli si k tomu stavění jen nepřipil kořalku, ale asi to bude chyba :D
Chaotic Evil Mistress

Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Re: Stavitel Lorenzo v Chudinské čtvrti

Post by Aulus »

Kathermara wrote:Povídá mi, že je lovec a loví tam jeleny. Tak nevím, jestli si k tomu stavění jen nepřipil kořalku, ale asi to bude chyba :D
Něco s tím provedu. :) Problém je, že ta postava není z toolsetu, ale je to předělaný lovec z palety. Změnil jsem všechno, co šlo, ale netuším, jak ve hře změnit jeho hlasové projevy. Udělám ho teda z jiného NPC. :)
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Tak snad už nebude lovit jeleny ani nic podobného. Uvidíme, co bude mít za mouchy teď. :mrgreen:
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
G-ladiator
Urozený

Post by G-ladiator »

Bude lovit dělníky.
Locked