mravenci

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
danielfojt
Měšťan

mravenci

Post by danielfojt »

neslo by taky nastavit aby se dalo neco ziskavat z mravencu napr. kusadla nebo kyselina nebo krovky.prijde mi ze jsou dost nevyuziti a pritom jejich spousta.diky
Dormalhir -- Hrdina na volné noze
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: mravenci

Post by Rejty »

Daji se stahoval larvy a kralovny.
Vedoucí týmu Thalie
danielfojt
Měšťan

Post by danielfojt »

Rejty wrote:Daji se stahoval larvy a kralovny.
ale tech je tam jen par takhle by to byl dalsi zdroj penez a navic nizsi lvl si na kralovny netroufnou
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

danielfojt wrote:
ale tech je tam jen par takhle by to byl dalsi zdroj penez a navic nizsi lvl si na kralovny netroufnou
tyjo ja mam prachu ze nevim co s nima a ty by si chtel dalsi zdroje :mrgreen: :mrgreen:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
danielfojt
Měšťan

Post by danielfojt »

Lord_Berserk wrote:
danielfojt wrote:
tyjo ja mam prachu ze nevim co s nima a ty by si chtel dalsi zdroje :mrgreen: :mrgreen:
tak to se mas:)asi prepadani nese vic nez jsi tvrdil :D
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

danielfojt wrote:
Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. Nemyslím si, že by se nutně mělo stáhnout vše co leze, zrovna mravenci mají v díře tolik míst, kde se dá sebrat pár zlatek či drobností, že pak to hodí něco kolem 800 zl. a to děleno dvěma je je pořád ještě skousnutelných 400zl. Není to moc, ale pokud před tím dobude miniskupina vlky a ty žlutý skrčky, tak se do banky odnáší příjemná tisícovka a o hezký večer je postaráno.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
danielfojt
Měšťan

Post by danielfojt »

Theogil I wrote:
danielfojt wrote:
Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. Nemyslím si, že by se nutně mělo stáhnout vše co leze, zrovna mravenci mají v díře tolik míst, kde se dá sebrat pár zlatek či drobností, že pak to hodí něco kolem 800 zl. a to děleno dvěma je je pořád ještě skousnutelných 400zl. Není to moc, ale pokud před tím dobude miniskupina vlky a ty žlutý skrčky, tak se do banky odnáší příjemná tisícovka a o hezký večer je postaráno.
no to je fakt ale asi zalezi na povolani ktere tam vlezze,kralvny jsou celkem neprijemne ahlavne ti silni vojaci a matka to je tvrdy orech:)
Pivo
Měšťan

Post by Pivo »

Theogil I wrote:Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. .
Tam to vybuší postava na lvl 8 sama.Samozřejmě záleží jaké povolaní a jak člověk hraje.Styl hry střelba z luku a pak frontalní útok nemá moc šancí na úspěch :D
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
danielfojt
Měšťan

Post by danielfojt »

Pivo wrote:
Theogil I wrote:Nevím jak moc myslíš nižší levely ale dvě postavy na 8 lvl to tam, byť opatrně, vcelku v klidku vybušili i s královnou matkou. .
Tam to vybuší postava na lvl 8 sama.Samozřejmě záleží jaké povolaní a jak člověk hraje.Styl hry střelba z luku a pak frontalní útok nemá moc šancí na úspěch :D
no od tebe to sedi ty si total :D destroyer
Krata
Bůh

Post by Krata »

tam jsme chodili dva trpošové na 8 lvl bojovník a barbar, sice s lehkými obtížemi ale dávali jsme to.. jesli se teda po wipu moc ten dung neměnil :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Krata wrote:tam jsme chodili dva trpošové na 8 lvl bojovník a barbar, sice s lehkými obtížemi ale dávali jsme to.. jesli se teda po wipu moc ten dung neměnil :)
Počítám že ne dva trpoši na 8 lvl to zvládnou i teď :lol:. Myslím si ale, že bych se tam v jednom celkem spotil i na 10lvl.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Krata
Bůh

Post by Krata »

jo, v jednom mám pocit že sem tam dokonce umřel :lol:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

Theogil I wrote:
Krata wrote:tam jsme chodili dva trpošové na 8 lvl bojovník a barbar, sice s lehkými obtížemi ale dávali jsme to.. jesli se teda po wipu moc ten dung neměnil :)
Počítám že ne dva trpoši na 8 lvl to zvládnou i teď :lol:. Myslím si ale, že bych se tam v jednom celkem spotil i na 10lvl.
neni pravda... staci mit na 10 lvl dobrou kombinaci... Franta si je daval k snidani.. oni sneaky i tema malinkyma mecikama delali svoje..
prave proti kralovnam je to parada, ze si prijdes az k nim a oni si nic nezakouzli.. myslim ze stejne to bude s kouzelnikem. ten tam ani na 10 lvl nema pomalu co delat, bo vymlati daleko bohatejsi dungeony..
A zase se craftí...
Locked