Frakce NPC
Frakce NPC
V drowím městě všichni zabíjej hlubiný pulčíky, stalo se ted po resu
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Re: Frakce NPC
pulciky PC nebo NPC?
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
opraveno
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Hlásím, že opět NPC drowové zabíjejí NPC, které nejsou drowské. A dále, když na ně útočí, tak používají darkness - proč mě to (jako drowa) oslepí také?
jo, tohle vsechno bude opraveno po restartu
to maku: Protoze jako drow mas darkvision ne ultravison, chtel by jsi toho az moc
uz tak mas darkness zadarmo...
Nechtěl. Jen bych předpokládal, že pokud někdo žije celý život v podtemnu, kde není sluneční svit... vidí ve tmě..Istvan wrote:to maku: Protoze jako drow mas darkvision ne ultravison, chtel by jsi toho az mocuz tak mas darkness zadarmo...
Mám takovej pocit že na začátku to šlo.. jo určitě, moc se mi to líbilo že skřeti jen zmateně běhali ve tmě 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Tak to vsetky rasy podtemna nie? CO zas len Drowi...maku wrote:Nechtěl. Jen bych předpokládal, že pokud někdo žije celý život v podtemnu, kde není sluneční svit... vidí ve tmě..Istvan wrote:to maku: Protoze jako drow mas darkvision ne ultravison, chtel by jsi toho az mocuz tak mas darkness zadarmo...
Ora et Labora
Vzdyt vidi ve tme. Dark-vision. Magicka tma je proste neco jinyho.maku wrote:Nechtěl. Jen bych předpokládal, že pokud někdo žije celý život v podtemnu, kde není sluneční svit... vidí ve tmě..Istvan wrote:to maku: Protoze jako drow mas darkvision ne ultravison, chtel by jsi toho az mocuz tak mas darkness zadarmo...
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Sem tam si všímám, že npc bojují mezi sebou, bohužel momentálně si pamatuji (a to ne přesně jen jednu lokaci):
Dorenský hvozd, skaliska - jih tuším, jak jsou Ettercapové a Eraney (vím, píšu to špatně - prostě ty pavoučice) - bojují mezi sebou.
Dorenský hvozd, skaliska - jih tuším, jak jsou Ettercapové a Eraney (vím, píšu to špatně - prostě ty pavoučice) - bojují mezi sebou.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
- human_wreck
- Měšťan
V lokaci Alansijské vrchoviny - jižní průchod (doufám, že se to tak jmenuje) se mezi novorepublikovými hákovými ďasy spawnuje jeden nebohý Hook horror ze starého režimu, kterého ďasové hned servou.
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
Ve stokách pod severní bránou krysodlak(je tam jedinej) zabíjí blízké krysy...Třeba je hladovej, ale spíš to tak asi není úplně správně...