Aha ok to vyzkouším, mě jde stejně hlavně o hod 3k6kucik wrote:/pc hod
Posílá to všem v okolí šesti metrů.
Děkuju
Aha ok to vyzkouším, mě jde stejně hlavně o hod 3k6kucik wrote:/pc hod
Posílá to všem v okolí šesti metrů.
Je to fajn, ale je tam problém.-RoF- wrote:Aha ok to vyzkouším, mě jde stejně hlavně o hod 3k6kucik wrote:/pc hod
Posílá to všem v okolí šesti metrů.![]()
Děkuju
Jsou to stejné kameny? Není první "levnější" a druhý "dražší"?Prasokralik wrote:že amulet +6 je pro 16. level a amulet +5 pro 18. level... wtf?
To je hodně stará chybaKaTo wrote:Jsou to stejné kameny? Není první "levnější" a druhý "dražší"?Prasokralik wrote:že amulet +6 je pro 16. level a amulet +5 pro 18. level... wtf?
jsou to uplně stejný amulety, stejná vlastnost, to je jediné co rozhoduje (teda mělo by)KaTo wrote:Jsou to stejné kameny? Není první "levnější" a druhý "dražší"?Prasokralik wrote:že amulet +6 je pro 16. level a amulet +5 pro 18. level... wtf?

Jen by se začali množit ze stejné IP hrané accounty co by se FAKT navzájem neznaliDiemo wrote:Moznost rychleho odchodu do podtemna a naopak. Co treba pri zmene frakce nechat smaznout vsechny postavy co hraji na povrchu a opacne?
Ale kdo jim dokáže ten OOC odnos, že? A pak si můžou nadšeně vyskakovat jací jsou borci...Caehan wrote:Pokud to snad někdo dělá kvůli přístupu k informacím, kazí tím hru jen sám sobě - když si někdo nastaví laťku po své kotníky, těžko se pak může chlubit nějakými velkými úspěchy ve hře.

placos!Diemo wrote:Ale to smazani postav je sice drsny napad, ale byl by to podle me prinos. Takhle si reknes, ti hore me uz nebavej, skocim dolu, tam mam rozehranej 25 lvl.........uz ho to tam nebavi, vrati se k vysokemu lvlu co ma hore.
S tema uctama to je blby no, na to reseni asi neni, nebo je? Kontrolvani ip adres?