zdravím pání tvůrci, po dnešní zkušenosti se opravdu výrazně přimlouvám za ten nápad, co tu už byl - a to je
a) možnost spát prostě při jakékoliv výši únavy, protože postrádá smysl ta systémová zábrana (nechce se ti spát) a jen způsobuje problémy, když s 38 procenty nevíte, co udělat, abyste mohli spát...
b) posunout hranici vyčerpanosti na dejme tomu 75 %. Únava roste hrozně rychle, šli jsme k troglodytům s únavou 39 a po pár chodbách jsem najednou dostal 60 % a bylo vymalováno a než jsme vylezli ven, tak to bylo 90% a pořád na mne padaly útoky.
A znovu ta únava
A znovu ta únava
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Re: A znovu ta únava
Unava se predelava.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Když máš vižší únavy jsou od toho hospody kde můžeš spát.. ale za tu úpravu se taky připlouvám, spaní na výpravách je pak trochu nevýhodný když mi chybí třeba 5% do únavy, čekat je dlouho a jít dál je riskantní protože nevim kdy narazim na další ohen a jesli vůbec nějakej bude
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
pripadne kdyby se dal rozdelat ohen kdekoliv (krome dungu a podobnejch mist, kde by nikdy nikdo nespal), za pomoci kresadla a dreva. Klidne by ke klidnemu vyspani mohl byt potreba i stan. Jinak fungujou vubec stany?
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Ohniste jsou myslim rozmistena dostatecne. Navic se jeste jednou upravovala unava. Prenositelna ohniste ne. Ta se zakazovala z presne techto duvodu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.