Asi tak, i když dneska ty jiný ACC už taky nejsou co bejvávaly že?KaTo wrote:Jen by se začali množit ze stejné IP hrané accounty co by se FAKT navzájem neznaliDiemo wrote:Moznost rychleho odchodu do podtemna a naopak. Co treba pri zmene frakce nechat smaznout vsechny postavy co hraji na povrchu a opacne?![]()
...a že pár jich tu už je (a bylo).
Každopádně ten nápad mi ničím přínosný nepřijde, jsme na free servru, každý ať si hraje co se mu líbí a ať se vrací k čemu se mu zachce.
Od toho jsou tu pravidla s dvouměsíční vracecí lhůtou...
No konečně nějaká voda do mlejna.KaTo wrote:-RoF- wrote:Jasně nějak v invisu a nebo hmmm ...... možná tuším![]()
![]()
![]()
![]()
Já vím a souhlasím s tebou, že na foru bych to nepitval
![]()
![]()
![]()
!
Jinak za ty kostky se přimlouvám, RoF je hrává vcelku často a pamatuju jakej bordel pak v PJ kanálu je.
Jo a ještě jedna drobná technická - ve hře plyne normálně čas, od startu Thalie po dnešek (pokud tedy IC čas plyne x6 tak jako vidíme ve hře) už ho uplynulo nějakej kus, ale i když se posunuly roky na letopočtu, nijak jsem nezaznamenal nějaký technologický pokrok který by toto potvrdil. Thalie se snažila nadhodit hráčům evropu pozdního středověku(akorát teda s magií, draky, nemrtvákama apod.), teď už je tam rok hodně přes 1500 a pokroky nikde. Ne že bych chtěl zrovna objevovat Ameriku nebo točit glóbusem, ale Bahňák by chtěl tuze moc arkebuzu...