Jakože úplně lautr komplet? To se to tak nevyplácí? Nebo platící účastníci zájezdu budou mít své VIP fičůry? A my (já) neplatící plebs budeme mít základ frí?
Absinthorix wrote:Jakože úplně lautr komplet? To se to tak nevyplácí? Nebo platící účastníci zájezdu budou mít své VIP fičůry? A my (já) neplatící plebs budeme mít základ frí?
Dneska sem za zlýho - nebuď línej a googli .
P.S.
Že jsi to ty... http://www.oldrepublic.cz/?p=1
V novinkách je o tom pokec + odkaz na offico forum, ve foru jsou o tom celé topicy.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Pro thalijské sitháky. našel jsem fajn českou casual guildu. Ted z hlavy nevím jméno, ale stačí mi napsat (postava Neddhur). jsou to fajn lidi ochotní pomoct, včera jsem s nima dal další dva levely (29 a 30).
Edit: Hmm fakt, tak to je mazec Nechám to večer sosat...
Kolik že je tam max lvl, když je to do 50tky F2P?
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán