Chyby v Alchymii
Re: Chyby v Alchymii
Nějak se mi množí lektvary bez efektu : owin, mifo (to fakt naštve).
Lektvar TVR v ampuli nefunguje (ve flašce ano)
Lektvar TVR v ampuli nefunguje (ve flašce ano)
Na vyžádání.
Levňoučký lektvar rez přidává +1 ke všem záchranným hodům. Na tom by nebylo nic extra, kdyby se efekt lektvaru nekumuloval. Deset vypitých lektvarů tak znamená +10 k savům. Lektvar vyjde na pakatel.
Domnívám se, že jde o bug.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
-
Prasokralik
- Bůh
neni to ej vyvážená alchymie, na kterou jsem upozornoval už asi 10x...J.F.Payne wrote:Levňoučký lektvar rez přidává +1 ke všem záchranným hodům. Na tom by nebylo nic extra, kdyby se efekt lektvaru nekumuloval. Deset vypitých lektvarů tak znamená +10 k savům. Lektvar vyjde na pakatel.
jinak dá se to vyhclastat přesně do +20, nesčítá se to s jinýmy + effecty do zachranných hodů, ale ona i ta kumulace k +20 capu je znát
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Zas takova Stara pavoucnatka te z lektvaru svlikne jak prdPrasokralik wrote:neni to ej vyvážená alchymie, na kterou jsem upozornoval už asi 10x...
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Vrátím se k tématu. Ampule li - uvařená do flakónu = lečí summony, přítelíčky , ale neléčí jiné PC je to správně ?Snekoun wrote:To je divný teď jsem to ozkoušel ve hře a když jsem dal lahvičku na přítelíčka tak to místo něj vyláčilo mě. Je rozdíl mezi tím jestli je lektvar vařený do flašky nebo do ampule ?Theogil I wrote:Tak přátelé, kamarádi a jiní tvorové, jak jsem Kucikovi slíbil tak se stalo. Za přispění Karolíny, čímž ji děkuji, jsem provedl pokus a:
LI uvařený do ampulí jde i v boji použít na přítelíčka a léčí ho to. Tato akce je brána jako nebojová a z invistu mě nevyhodila. Odpověď na Šnekovu otazku tedy zní, doporučuji poprosit alcháče o namáchání LI do ampulí, použitelné to je jak vlatní osobu (je tam ale jedno kliknutí navíc) tak na přítelíčka. Používal jsem to z rychlých předmětů a zaměřoval jako lékárnu.
Červená Markita
Proč je to správně?
Protože na léčení jiných PC je lékárnička.
Jako jo, má smysl, že když je postava vyřazená z boje, měla by jí ta ampule jít podat. Ale předtavit si, jak na někoho hodíš léčivej lektvar a on se vyléčí... mhmm... nevím. Podle mě by to fakt jít nemělo.
Takovej fighter podporovanej neviditelným/GS casterem, co na něj mrská leu lektvary jak na běžícím páse....
Jako jo, má smysl, že když je postava vyřazená z boje, měla by jí ta ampule jít podat. Ale předtavit si, jak na někoho hodíš léčivej lektvar a on se vyléčí... mhmm... nevím. Podle mě by to fakt jít nemělo.
Takovej fighter podporovanej neviditelným/GS casterem, co na něj mrská leu lektvary jak na běžícím páse....
Ale léčením čehokoliv jiného než sebe ti GS padne.J.F.Payne wrote: Takovej fighter podporovanej neviditelným/GS casterem, co na něj mrská leu lektvary jak na běžícím páse....
Na vyžádání.
OK, každopádně stále nevím, proč by mělo jít léčit ostatní PC ampulema. Lektvar se má vypít. A já si nedokážu představit, jak by to uprostřed boje fungovalo. Prostě noste lékárničky.
- Absinthorix
- Bůh
A jako že plácat na někoho v boji lékárničku je OK, chtěl básník říct?J.F.Payne wrote:OK, každopádně stále nevím, proč by mělo jít léčit ostatní PC ampulema. Lektvar se má vypít. A já si nedokážu představit, jak by to uprostřed boje fungovalo. Prostě noste lékárničky.
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Já si myslim, že plácat na někoho v boji lékárničku je zcela v duchu jejího určení. K tomu byla dle mého vytvořená.Absinthorix wrote: A jako že plácat na někoho v boji lékárničku je OK, chtěl básník říct?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
- Absinthorix
- Bůh
No proti tomu nebrojím ani
ale spíš proč by tedy nemohla být i ampule použitelná stejně jako lékarnička?
Vojen Bouřný
Fíha to opravdu funguje? A používá se to? Hmmm fajné.J.F.Payne wrote:Levňoučký lektvar rez přidává +1 ke všem záchranným hodům. Na tom by nebylo nic extra, kdyby se efekt lektvaru nekumuloval. Deset vypitých lektvarů tak znamená +10 k savům. Lektvar vyjde na pakatel.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*