Poděkování
Re: Poděkování
Děkuji Aulovi za navrácení skorovyrobeného prstenu o který jsem vinou pádu serveru přišel 
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Velký dík Aulovi a Rodalovi
dneska to bylo..vyčerpávající 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Dodatečně děkuji za hru všem, co teď potkávám, zvláště panu Potávkovi, že nás vytáhl na slavnosti, jinak by jsme na ně zapomněli.
Také děkuji za Isil a přiznám se, že jsem vůbec nestíhal číst tu hromadu textů a v hospodě jsem se kolikrát úplně ztrácel v jednotlivých částech básní.
Takže mi kolikrát dalo zabrat i dočtení textu ke konci básně a zjištění, že tleskám když už tam skoro nastupuje další básník 
Další poděkování je pájky a rodalovi, že se ujmuli bojechtivého pomatence tagara
Dále celému škopku, kde trávím nějak podezřele hodně času
Taktéž WB za změny některých lokací, nebo to dělal ještě tehdá cairon netuším. Ale je to fajn stále objevovat nové věci i po tolika letech.
A další zásluhu na to mají naši aktivní DM.
Málem bych zapomněl na Kučíka, pána skriptů, bez kterých by to nešlo
A největší poděkování si zaslouží to jedno zlobidlo, co mě ukecalo se sem vrátit a vymyslela k tomu skvělou zápletku, která mi hází klacky pod nohy jak jen to jde
Děkuji ti Kathermaro.
Také děkuji za Isil a přiznám se, že jsem vůbec nestíhal číst tu hromadu textů a v hospodě jsem se kolikrát úplně ztrácel v jednotlivých částech básní.
Další poděkování je pájky a rodalovi, že se ujmuli bojechtivého pomatence tagara
Dále celému škopku, kde trávím nějak podezřele hodně času
Taktéž WB za změny některých lokací, nebo to dělal ještě tehdá cairon netuším. Ale je to fajn stále objevovat nové věci i po tolika letech.
A další zásluhu na to mají naši aktivní DM.
Málem bych zapomněl na Kučíka, pána skriptů, bez kterých by to nešlo
A největší poděkování si zaslouží to jedno zlobidlo, co mě ukecalo se sem vrátit a vymyslela k tomu skvělou zápletku, která mi hází klacky pod nohy jak jen to jde
Děkuji ti Kathermaro.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
- Kathermara
- Šlechtic
A já děkuju tobě, že to všechno se mnou snášíš a stěžuješ si jen v rámci mezíinnfra wrote:A největší poděkování si zaslouží to jedno zlobidlo, co mě ukecalo se sem vrátit a vymyslela k tomu skvělou zápletku, která mi hází klacky pod nohy jak jen to jde
Děkuji ti Kathermaro.
A když už jsem v tom, tak také děkuji těm aktivním, snaživým rp hráčům, jak ze Škopku (včera to stálo za to
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Velké DÍK, že jsi to nakonec rozběhalXŠevyX wrote:Velké DÍK Majkymu za jeho pomoc a trpělivost!
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Poděkování Karolíně za to, že mi včera ukázala lokace, které jsem za ta léta na Thalii ještě neviděl a za hezké herní odpoledne. 
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Děkuju hráčce Forlorness za super polední hru 
Kuk !
[A]lliance !
[A]lliance !
Kdo se loví ? Predyyyyyk
Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu!
Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u
Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů
Mám to zawardit?
by Krocák
Díky všem, s nimiž jsem si dneska mohla zahrát, za skvělou zábavu.
A nejen na IC rovině, i ty OOC glosy stály za to.
A nejen na IC rovině, i ty OOC glosy stály za to.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Velký dík kloboukovi a calthovi!! Bylo to suprrr a ještě větší dík Aulovi! Hlavně klobouk dole, že si to stíhal a zvlád! 
Nieninquë - legenda
Klobouk dole? To sedí. Krásné to bylo! Možná, že se mi to tak jen zdá, ale podle mě dneska nebýt souhry náhod, tak mám po postavě. Ale kdyby končila takovým questem, tak ať! I když by přišla o tu nejhezčí část.
Velké díky výše zmíněným! Jste navždy zvěčněni v nezapomenutelném příběhu.
Velké díky výše zmíněným! Jste navždy zvěčněni v nezapomenutelném příběhu.
Také se přidám k poděkování spoluhráčům a DM, byla to dobrá hra! Sice mi přišlo, že jsem se asi trochu motal, byl děsná přítěž (odehrávání s více hráči musí být vážne radost, i tak to šlo hladce) a tak tak stihnul kousek filmu a závěrečné titulky, ale bavil jsem se. 
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Sranda to byla. Tak, jako dnes na jednu nepřítomnou slečnu, jsem si ve hře už dlouho nezanadával. 
Ráda bych poděkovala za hru za posledních pár dní; především Derkenovi a Mollymu, ale i ostatním, kteří se zapojili (a to nejen členům záchranné výpravy, ale i klukům z Podtemna). 
Byla to hodně vyčerpávající hra a myslím, že se v nejbližší době nepodívám na žádný psychologický thriller, ale rozhodně jí nelituju!
Byla to hodně vyčerpávající hra a myslím, že se v nejbližší době nepodívám na žádný psychologický thriller, ale rozhodně jí nelituju!
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.