Sorrow wrote:A zas ty obchody, to uz je jak ohrana deska.Naprava je na ceste, jen se k tomu musi postavit nekdo jinej, nekdo kdo neni zrovna na dovolene
obchody, byli uz prohlaseny za spravene, ne? Tak mi napada, dkyz sem ted v razi, kdy prijde dalsi wipe? az se vsecko sladi *prileje krapet ohne do rozhoreneho lesa*
O tom nevim ze by nekdo neco prohlasil, obchody se celkove predelavaj pro svoji nepouzitelnost.
A co pises o tom wipu je pekna hovadina akorat hodna peknyho ......(vubec jsem to nepochopil, proc narazka na nakej wipe kterej nikdy nebude)
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Kiri wrote:obchody, bylY uz prohlaseny za spravene, ne? Tak mi napada, dkyz sem ted v razi, kdy prijde dalsi wipe? az se vsecko sladi *prileje krapet ohne do rozhoreneho lesa*
Nevim, zda se jedna o snahu vyvolat paniku a nebo je to jen pokus o hloupy vtip...
Kiri wrote:obchody, bylY uz prohlaseny za spravene, ne? Tak mi napada, dkyz sem ted v razi, kdy prijde dalsi wipe? az se vsecko sladi *prileje krapet ohne do rozhoreneho lesa*
Nevim, zda se jedna o snahu vyvolat paniku a nebo je to jen pokus o hloupy vtip...
diky za opravu, casto mi to unikne. NO snad nemusim odpovidat, ne?
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!