Já už to jednou opravoval, ale nomis zkrátka prosazuje tvrdé Y.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Bylo by tedy možné opravit alchymistické suroviny:
modrá plýseň
zelená plýseň
je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
Barbar321 wrote:Bylo by tedy možné opravit alchymistické suroviny:
modrá plýseň
zelená plýseň
Co to je zač a kde se to bere?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Kathermara wrote:Já jsem na ty chyby taky rapl, snažím se to moc neřešit, ale tohle mě praštilo do očí pokaždé když jsem šla z Ivory
Alchymystický kotel
Dala jsem si tu práci s latinským slovníkem, a význam je jasný. Je to složenina z pojmenování pro kontryhel a slova mystický.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Kathermara wrote:Já jsem na ty chyby taky rapl, snažím se to moc neřešit, ale tohle mě praštilo do očí pokaždé když jsem šla z Ivory
Alchymystický kotel
Dala jsem si tu práci s latinským slovníkem, a význam je jasný. Je to složenina z pojmenování pro kontryhel a slova mystický.