Nahlášení o napadení účtu
Nahlášení o napadení účtu
Věc : ukradení zlata
Acc : Snekoun
Postava : Markita Say
Datum : 5.11.2012
Čas : cca 16:15 - 16:45
Ztráta : cca 5 - 6 tis zlatých ( jde dohledat v logu ? pokud ne tak 5 tis, nepamatuji si to přesně zrovna jsem doručoval balíky )
Acc : Snekoun
Postava : Markita Say
Datum : 5.11.2012
Čas : cca 16:15 - 16:45
Ztráta : cca 5 - 6 tis zlatých ( jde dohledat v logu ? pokud ne tak 5 tis, nepamatuji si to přesně zrovna jsem doručoval balíky )
Červená Markita
Re: Nahlášení o napadení účtu
Vrátím ti to, až přijdeš do hry. 
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Jak se tohle může stát?
Je nějaká možnost prevence?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Dělá to jeden bugger s postavou na první úrovni, která má skrývání a okrádání nad 100. Už dostal několikrát ban, ale vrátil se. Snažíme se tomu nějak zamezit.zachy wrote:Jak se tohle může stát?
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
Naprosto jednoduché.
Nulová tolerance a neřešit to jako děti, ale jako dospělí.
Nulová tolerance a neřešit to jako děti, ale jako dospělí.
-
Prasokralik
- Bůh
Imho, vrátit True Seeing tak jak má fungovat
A dát povolení zabíjet bez odporu v jistých případech...
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Jednodušeji. Trestní oznámení.
Odstranil jsem ze startovací lokace avatara smrti a zrození. Uvidíme, jak si ptáček poradí bez svázání v chrámu.
Kdo by chtěl ze stávajících hráčů zakládat novou postavu, ať se domluví s DM. Zatím je to bohužel nutné opatření.
Kdo by chtěl ze stávajících hráčů zakládat novou postavu, ať se domluví s DM. Zatím je to bohužel nutné opatření.
Editováno.
Last edited by J.F.Payne on 22:45 05. Nov 2012, edited 1 time in total.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
No, tak na občansko-právní spor to prý stačí, pokud udělá nějakou škodu - třeba když bude majitelům serveru úmyslně bránit v provozování toho, k čemu chtějí server využívat, pak jim vzniká finanční odpovědnost.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Takovéto škody se velmi těžko dokazují a ještě hůře prokazují.Caehan wrote:No, tak na občansko-právní spor to prý stačí, pokud udělá nějakou škodu - třeba když bude majitelům serveru úmyslně bránit v provozování toho, k čemu chtějí server využívat, pak jim vzniká finanční odpovědnost.
Nakonec zjistíš, že to dělá nějakej nějakej malej fracek, který není ještě ani trestně odpovědný
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Pokud je to fracek, tak stačí aby nějakej oficiální papír dostali jeho rodiče.Barbar321 wrote:Takovéto škody se velmi těžko dokazují a ještě hůře prokazují.Caehan wrote:No, tak na občansko-právní spor to prý stačí, pokud udělá nějakou škodu - třeba když bude majitelům serveru úmyslně bránit v provozování toho, k čemu chtějí server využívat, pak jim vzniká finanční odpovědnost.
Nakonec zjistíš, že to dělá nějakej nějakej malej fracek, který není ještě ani trestně odpovědný
Nahrazeno DMAulus wrote:Vrátím ti to, až přijdeš do hry.
Červená Markita
Chtěl bych nahlásit, že dnes ráno cca od půlnoci se přihlašoval, zas lognul cca 3 postavy současně...
Acc: Kolator, Largon, Deemer
Postavy: Largon, Deemer, Lomyldor Galitte a ještě nějaké (nestihl jsem všechny zapsat).
Netuším kolik jich má zas v Karathe, ale stačil mě obrat o 15K, jestli by to šlo dohledat, žádal bych o náhradu, až bude mít někdo čas. Děkuji.
Postava Finnean Násir Taran.
EDIT GALLI: HOTOVO
Acc: Kolator, Largon, Deemer
Postavy: Largon, Deemer, Lomyldor Galitte a ještě nějaké (nestihl jsem všechny zapsat).
Netuším kolik jich má zas v Karathe, ale stačil mě obrat o 15K, jestli by to šlo dohledat, žádal bych o náhradu, až bude mít někdo čas. Děkuji.
Postava Finnean Násir Taran.
EDIT GALLI: HOTOVO
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Elitní Kazišuk!
Dnes tu prý zas něco řádilo, co jsem se logl, a než se probral... mohl jsem si tak akorát pobrečet nad 53 zlatkami
Byl by někdo tak ochotný a dohledal kolik jsem to měl peněz? Vim, že jsem měl cca kolem 250K ale přesně si to nepamatuji
Postava: Alexandr Rázný
Dík.
Postava: Alexandr Rázný
Dík.
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Elitní Kazišuk!