vercas wrote:a uz vite deti teda jak si udelat neomezene mocnou postavu na lvl1?
ps: ja jsem rikal ze nemam v umyslu pouzivat plytvat prostredky na vas, stalo by me to penize;] i kdyz ty tri vteriny co by to ten vas shard vydrzel by me nestali zas tak moc hele
Áha takže nejdřív že to shodíš, jak je to easy a teď že na to nemáš prachy. Áha... takže vlastně jen výhružky a silný řeči. U toho to skončí a my se můžeme jít rozejít pařit si své postavičky.
Papa ty můj ňufíčku :-*
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
vercas wrote:Zacalo to byt totiz pomerne osobni po tom co jste zsikanovali meho kamarada co se pripojil a vubec o nicem nevedel :] tak jak jsem rikal hodinky tikaj po te se bude dit co se bude dit
jako ty mluvíš o sobě??... nebo já nechápu pokud dobře jsem četl tak tenhle ACC měl chybu že se nemohl připojit...a najednou je to kamarád??..máš nějakýho imaginarního kámoše?
Rau'nun Zau'ndarjeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderisi tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
vercas wrote:a uz vite deti teda jak si udelat neomezene mocnou postavu na lvl1?
ps: ja jsem rikal ze nemam v umyslu pouzivat plytvat prostredky na vas, stalo by me to penize;] i kdyz ty tri vteriny co by to ten vas shard vydrzel by me nestali zas tak moc hele
vercas wrote:Zacalo to byt totiz pomerne osobni po tom co jste zsikanovali meho kamarada co se pripojil a vubec o nicem nevedel :] tak jak jsem rikal hodinky tikaj po te se bude dit co se bude dit
Tvůj kamarád používal taky nick vercas. Je to náhoda?
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět."David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Bruciacullo wrote:To nevím kdy to shodi koukam za tim na film a kratim si tak dlouhou chvíli před pádem
Je to Nekonečný příběh?
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět."David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”