Nelze se pripojit!
- Bruciacullo
- DM Thalie
Re: Nelze se pripojit!
bylo by to přihodne ale ne koukam na muže v černém 3Aulus wrote:Je to Nekonečný příběh?Bruciacullo wrote:To nevím kdy to shodi koukam za tim na film a kratim si tak dlouhou chvíli před pádem
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
On uz odesel? 
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
Skoro si řikám, kdyby to shodil... jak já bych se věnoval tý škole 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Jo taky si myslím - že prosí nějaké kamaráda aby mu pomohl to shodit.
Ten jeho druhý account Casius je na fóru, jen to moc nevypadá, že by se měl k debatě. Neostýchej se, přijď mezi nás! My se na tebe nezlobíme a klidně budeme předstírat, že jsi někdo jiný, no vážně!Shaman88 wrote:Jo taky si myslím - že prosí nějaké kamaráda aby mu pomohl to shodit.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Casius s největší pravděpodobností není on. Psal mi PM a věřte, že ten pravopis bych poznal. Navíc Casius tu i někoho zná a ten někdo se za něj může zaručit.Caehan wrote:Ten jeho druhý account Casius je na fóru, jen to moc nevypadá, že by se měl k debatě. Neostýchej se, přijď mezi nás! My se na tebe nezlobíme a klidně budeme předstírat, že jsi někdo jiný, no vážně!Shaman88 wrote:Jo taky si myslím - že prosí nějaké kamaráda aby mu pomohl to shodit.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
:] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;]
ps: se docela divim ze mate semtam i nejaky zabezpeceni klasickej exploit na nwn servery u vas najde
ps: se docela divim ze mate semtam i nejaky zabezpeceni klasickej exploit na nwn servery u vas najde
Last edited by vercas on 21:13 07. Nov 2012, edited 1 time in total.
Tak ukaž alespon jedno kouzličko.vercas wrote::] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;]
Už sis vygooglil jak na to?vercas wrote::] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;]
BTW. ty podvojný editovaný příspěvky nechápu, to ti vždycky poradí vnitřní hlas co máš dopsat?
Na vyžádání.
Ja jsem cestny clovek psal jsem 24hodin a stale to plati :-]
puvodne jsem psal ze nebudu utocit na server pokud prestanete sikanovat moje kamarady kteri nebugujou to se nestalo takze pristupuji k dalsim krokum
puvodne jsem psal ze nebudu utocit na server pokud prestanete sikanovat moje kamarady kteri nebugujou to se nestalo takze pristupuji k dalsim krokum
Mě fascinuje, jak si může někdo myslet, že někoho tahle egomasturbace zajímá... mohli bychom tu mít topic jen s vracasem a zvali bychom si sem přední zoology, aby ho mohli v bezpečné vzdálenosti pozorovat na místě, kde se cítí jako doma - v hromadě hnoje, kterou do "svého" topicu osobně na...napsal, to bylo to slovo...vercas wrote::] no vis schodit to a zamezit ti hrat ten shit na mesic nebo na jak dlouho se mi zlibi je o necem jinym;]
EDIT: Čest, selektivní paměť a vaření z vody... ha, nový poznatek o tomto nanejvýš podivném stvoření! (takže náš server nejde jednoduše shodit, ale ty jsi čestný, tak jsi na to přišel zítra a pak sis to asi oznámil pomocí stroje času? Snaž se chlape, to je moc průhledný)
Last edited by Caehan on 21:21 07. Nov 2012, edited 2 times in total.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN