A když to shodíš a pak se to nahodí tak budu moci hrát svou zlounskou postavičku?vercas wrote:Ja jsem cestny clovek psal jsem 24hodin a stale to plati :-]
puvodne jsem psal ze nebudu utocit na server pokud prestanete sikanovat moje kamarady kteri nebugujou to se nestalo takze pristupuji k dalsim krokum
Nelze se pripojit!
- -darkvision-
- Bůh
Re: Nelze se pripojit!
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
HEH... čestný člověk.vercas wrote:Ja jsem cestny clovek psal jsem 24hodin a stale to plati :-]
puvodne jsem psal ze nebudu utocit na server pokud prestanete sikanovat moje kamarady kteri nebugujou to se nestalo takze pristupuji k dalsim krokum
A muzes tedy napsat od kdy 24 hodin? At si na ten čas připravím tu flašku.
Pochopíš že tvé kamarády vidíš jen ty. Ty totiž žádné kamarády nemáš.
Delam neco i pro vas schodil sem asi jen 200 nwn serveru :] bohuzel kazdej normalni homeshard si tak jednoduchej exploit uz fixnul
Kdopak šikanuje tvoje kamarády? Paní doktorka ti dává prášečky a oni pak mizej, co?vercas wrote:Ja jsem cestny clovek psal jsem 24hodin a stale to plati :-]
Na vyžádání.
Hustý! A postneš odkaz na reference?vercas wrote:Delam neco i pro vas schodil sem asi jen 200 nwn serveru :] bohuzel kazdej normalni homeshard si tak jednoduchej exploit uz fixnul
Na vyžádání.
JO A HLAVNĚ SI VYBER NĚJAKÝ ČAS MIMO PRAVIDELNÉ RESTARTY SERVERŮ !!! Aby ten tvůj útok šel poznat 
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Fiha.....zarazuju te mezi nejfantastictejsi sberatele jake znam......prekonal jsi i meho favorita, kamarada co si pod stolem delal sbirku seschlejch soplu.vercas wrote:Delam neco i pro vas schodil sem asi jen 200 nwn serveru :] bohuzel kazdej normalni homeshard si tak jednoduchej exploit uz fixnul
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
A já mám IQ 150+ (150 byla maximální hranice IQ testu na kterém mě testovali) a co???
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- Bruciacullo
- DM Thalie
trololololoMolly23 wrote:A já mám IQ 150+ (150 byla maximální hranice IQ testu na kterém mě testovali) a co???
Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
uz me nebavi vas ani trollit jste sopl na moji podrazce, holt si nezahraje nikdo
p
p
Nás baví tě trolit...
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Hele najdi si svuj sopl....to je moje hlaskavercas wrote:uz me nebavi vas ani trollit jste sopl na moji podrazce, holt si nezahraje nikdo
p
WIPED
Jasně, už ti osmnáctkrát spadlo NWN a někdo ti vysvětlil trojkovou soustavu.vercas wrote:Delam neco i pro vas schodil sem asi jen 200 nwn serveru :] bohuzel kazdej normalni homeshard si tak jednoduchej exploit uz fixnul
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Se moc nesměj Galli
to je krutá pravda, mám to doma ještě v deskách i s posudkem Dr. Lose.
http://www.znamylekar.cz/jiri-los/psycholog/praha-8
http://www.znamylekar.cz/jiri-los/psycholog/praha-8
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬