Opravdu nevím, kdo jsi či zda jsme spolu na Sferii hrály, ano Sferii jsem chvíly vedl, ale byly technické potíže dlouhé mezitím hráči odešli a skupinově se už nevrátily. Z tohoto důvodu byla Sferie ukončena. Její modul mám stále u sebe a občas z nudy ho rozvíjím. Od původního majitele mám povoleno sním dělat cokoliv, klidně šířit i celé kody na jiné servery.Jachym wrote:Legition wrote:My rodina Fletcherová bychom rádi uvítaly vařící craft, jehož suroviny, je na Thalii všude dostatek...
Budem pro to bojovat natolik, že jsme ochotni ho sami naprogramovat:D
Legitione pokud chceš vařit tak můžeš , máš přece hospodu na Sferii . Zřejmě máš už pod kontrolou celou Sferii, nevím jestli funguje a nebo ne , ale musím jí nedoporučit normálním hráčům, protože tam každého bleskově o všechno ale skutečně o všechno okradou místní hráči kterým ze samoty asi už šibe. Takže já bych to na Thalii nekomplikoval , alchymisti vaří až se z nich kouří
Co se tvého útoku na mojí osobnost týče, jenž jde z tvého příspěvku krásně cítit. Považuji se za dobrého hráče RP A pokud sobecky, tak se omlouvám. Jestli jsem tě někdy v minulosti něčím naštva, urazil, vytočil tak se omlouvám. Dnes si to již nepamatuji. Sferii nechávám Sferii.
Tento topic je myslím pro každého, aby vyjádřil svůj názor na Thalii, nikoliv na útoky na hráče, takže pokud semnou chceš dále něco řešit, máš tu mojí PM. A mimo téma, po napsání tohoto návrhu mi bylo řečeno, že už se na tomto craftu pracuje.
A pokud vynecháme mě, co ti vlastně na vařícím craftu přesně vadí?