Aulus wrote:
Nemůžu s tebou souhlasit. Pokud jsi schopen s postavou na 10. úrovni někoho zabít (ještě jak naznačuješ, tak více exemplářů potvory na jednou), je to (zpravidla) příšera pro 10. úroveň nebo nižší. A pokud ta příšera může zápas s postavou na takové úrovni prohrát, nemůžeš o ní říct, že je silnější než postava. Spíš naopak - je slabší. Takže je ještě pod úrovní postavy na 10. levelu. Takže žádné obrácení smyslu v tom prosím nehledej. Jen jsem jinými slovy napsal to, co jsi předtím napsal ty.
Já to vzdávám. Skoro všichni se schodují na tom, že summoni jsou slabý a nevyvážení, ale přesto všichni bojují za zachování stávajícího stavu.
Opakuju znova, že mě osobně je to buřt. Já mám mixlou socku a jsem s ní spokojený. Nehodí se sice do CxC, ale má dost způsobů, jak hrát (i solovat).
Důvod, proč jsem rozvířil tuto debatu znova do detailů popisovat nechci. Prostě jsem si po dlouhé době zkusil vyvolat mazlíčka jen tak pro efekt a ne pro účel a viděl jsem, jak snadno tu přijde k úhoně (konkrétní příklad byl mantikora vs 4x mrchožrout - mantikora prohrála, štítovec vs gamara - štítovec vyhrál jen díky lektvarům li) Procházel jsem základní lokace s různými summony. Snažil jsem se přijít na to, co který umí, protože jsem je nepoužíval. Budu ale tvrdit, že s tou minimální obranou je zraní prakticky vše (neřkuli na pro ně smrtelné zákeřné útoky, které mají i obyčejní skřeti)
Změní se něco na tom, když pro tebe udělám seriozní průzkum s konkrétními summony v konkrétních lokalitách? Obávám se, že ne. Byla by to zbytečná práce, takže raději budu svůj volný čas trávit efektivněji a bez nervů.