Par dotazu novacka
Re: Par dotazu novacka
A které že to části slova "nedodělaný" přesně nerozumíš?Barbar321 wrote:Myslel jsem, že "crum" je zkrácenina z angl. jména "crumble", což má být kouzlo na "construct". Problém je v tom, že pokud se nepletu, tak to můžou být jak konstrukce (budovy, brány, lavičky aj.), ale stejně tak i potvory vytvořené (v této hře zastoupeny převážně golemama).karolina wrote: Crum účínek nemá, vypisuje ti to, že je nedodělaný. A mifo.. ozkoušej ho hozený na zem
Nejhorší na tom je, že se mi nepovedl ten lektvar použít ani na jedno
PS: nemohl by nám nějaký schopný druid říct, jak vlastně to kouzlo funguje?
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Díky za infoNalkanar wrote:V NWN je construct jen skupina příšer. Kouzlo není určeno na ničení dveří.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Možná ti to nedošlo, ale podstatná informace, která z mého původního příspěvku měla vyplynout je právě ta, na kterou odpovídal Nalk.Caehan wrote: A které že to části slova "nedodělaný" přesně nerozumíš?
Nemůžu ani v nejmenším vědět, zda-li se někdo z těch, kdo označil tento lektvar za "nefungující" ubírali stejnou myšlenkovou cestou jako já.
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Když ten lektvar použiješ tak ti to vypíše hlášku, že je nedodělaný.. nebo nemá přiřazený efekt, nebo něco v tom smyslu. Z toho jsem usoudila, že nemá cenu ho zkoušet na cokoli používat. Prostě ve světe holt ne všechno funguje..Barbar321 wrote:Možná ti to nedošlo, ale podstatná informace, která z mého původního příspěvku měla vyplynout je právě ta, na kterou odpovídal Nalk.Caehan wrote: A které že to části slova "nedodělaný" přesně nerozumíš?
Nemůžu ani v nejmenším vědět, zda-li se někdo z těch, kdo označil tento lektvar za "nefungující" ubírali stejnou myšlenkovou cestou jako já.
Na vyžádání.
Druid nejsem, ale rozhodně není tak těžké se podívat na wiki ne? Najdeš tam co to kouzlo dělá a zároveň i "kdo" je construct.Barbar321 wrote: PS: nemohl by nám nějaký schopný druid říct, jak vlastně to kouzlo funguje?
Ale abys nemusel plýtvat svým časem, tak ti to tady napíšu.
Kouzlo zraňuje jakéhokoli constructa (nebo-li "výtvor" po česku) 1d6 zvukem za každou úroveň sesílatele( = Level druida v tomto případě.. u svitku bys měl úroveň sesílatele v závorce a u alchymie je to pravděpodobně level alchymisty ) a to do maxima 15d6. Příkladem constructů může být například ta věž v Krynu.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Já bych se u lektvaru, který je uvedený jako nefunkční, nad jeho nefunkčností nepozastavoval, a to ať jde o jeho nefunkčnost při použití na dveře, na golemy, na sedmikrásky nebo velikonoční zajíčky.Barbar321 wrote:Možná ti to nedošlo, ale podstatná informace, která z mého původního příspěvku měla vyplynout je právě ta, na kterou odpovídal Nalk.Caehan wrote: A které že to části slova "nedodělaný" přesně nerozumíš?
Což je trochu mrzutý způsob, jak to napsat, tak abych to napsal lidštěji, nedošlo mi a nedochází mi, co je na tom k řešení. Ale to mi nejspíš jen nedochází nějaká část tvého příspěvku.
Kučík přece napsal, že není dodělaný, tak to nemohla být tvoje mýlka, nemohl fungovat, nefunguje tam kde má. V tom je snad podstata nefunkčnosti.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
-
xxxMajkyxxx
- Urozený
Aillen wrote:Jakou konkrétní změnu znamená úprava alchymie?
* Alchymie predelana zpet na spellids[/b] - otestovat stackovani efektu
* Opraveno potirani zbrani alch. lektvary
Co je to spellids?
Znamená to, že dosavadní recepty na vytváření lektvarů přestanou fungovat?
Nebo zůstávají beze změny a jenom účinek některých lektvarů bude slabší/silnější ...nebo snad docela jiný?
Nebo, že ty lektvary, které dosud neměly žádný účinek, budou už nějaký budou mít? Např. crum, mifo?
O receptech tam preci nepadla rec
Potiranim zbrani rozumej lektvary ktere se aplikuji na zbran. Byli nektere zbrane, ktere poterovymi lektvary potirat nebylo mozne a ted uz to jde.
WIPED
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
MAYBIES AND MY NEW BABIES
Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže!
Rodwen - divoká elfka, druidka
1, na co je pero a inkoust (myslím systémově) ? Psaní na listiny (dopis,pergamen,dokument a kniha) jde i bez toho.
2, jak se zapečeťuje dopis ? Jsou tam jenom volby : přečíst, dopsat, odložit. Při tom v popisu předmětu je napsáno že pokud se zapečetí tak na něj nejde nic přepsat dokud se pečeť neporuší
3,jak se zapečeťuje dokument ? Jsou tam jenom volby : přečíst, dopsat, odložit. Při tom v popisu předmětu je napsáno že pokud se zapečetí tak na něj nejde už nikdy nic připsat.
Mam pocit že všechny tři věci (dopis, dokument, pergamen) jsou jedno a to samé jen se liší v názvu a někdo nedodělal už ten rozdíl s pečetěním (který je popsaný v popisu předmětu).
2, jak se zapečeťuje dopis ? Jsou tam jenom volby : přečíst, dopsat, odložit. Při tom v popisu předmětu je napsáno že pokud se zapečetí tak na něj nejde nic přepsat dokud se pečeť neporuší
3,jak se zapečeťuje dokument ? Jsou tam jenom volby : přečíst, dopsat, odložit. Při tom v popisu předmětu je napsáno že pokud se zapečetí tak na něj nejde už nikdy nic připsat.
Mam pocit že všechny tři věci (dopis, dokument, pergamen) jsou jedno a to samé jen se liší v názvu a někdo nedodělal už ten rozdíl s pečetěním (který je popsaný v popisu předmětu).
Červená Markita
Bez pera nejdou psát dopisy/dokumenty, jde psát jen do knihy.
Detailní rozdíly nevím.
Detailní rozdíly nevím.
.
Ach jo lidi nečtou. Nemáš pravdu. Teď jsem to všechno ozkoušel a stačí si přečíst znovu bod č.1.Nalkanar wrote:Bez pera nejdou psát dopisy/dokumenty, jde psát jen do knihy.
Detailní rozdíly nevím.
Červená Markita
Mě bez pera v báglu psát na dokumenty/dopisy nešlo, tak jsem to sem hodil. *pokrčí rameny* Je to pokud vím jediný účel toho předmětu.
.
Mě teda taky ne
Nemáš ho dvakrtá v invu?
Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
Nemam. Měl jsem v batohu pero a inkoust psal jsem, vyndal jsem z batohu a dal to truhly (v hostinci), zavřel truhlu uložil postavu a psaní mi šlo bez problému.Legition wrote:Mě teda taky neNemáš ho dvakrtá v invu?
Červená Markita
A nemáš stahovací nožík? Tím se píšou dopisy krví...Snekoun wrote:Nemam. Měl jsem v batohu pero a inkoust psal jsem, vyndal jsem z batohu a dal to truhly (v hostinci), zavřel truhlu uložil postavu a psaní mi šlo bez problému.Legition wrote:Mě teda taky neNemáš ho dvakrtá v invu?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬