Shamane a co ty jsi vytáhnul výš?Shaman88 wrote: To si nemyslím... mága jsem hrál - vytáhl jsem na 9 lvl.... a expit solo se nedalo kvůli tomu systému summonů (kniha a trvání - to trvání standardní trvání 24 hodin mělo svůj důvod...)
Co Vám na Thalii vadí?
Re: Co Vám na Thalii vadí?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Expil jsi ho pravděpodobně před sražení expů za summony, jako Dark. Taky jsem měl mága na 21. levelu a sólo jsem ho tam expil asi 5 měsíců. Ty expy se strhávají asi na polovinu. Například dva klerici si Asabi sólo dají, dva Fighteři si dají jakýkoli počet silových dungeonů po sobě, dva dobře zkombinovaní zloději jak by smet. Mág není sólo úplně nepoužitelný, v CvC může je dobrý (pokud není překvapen). Ale na expení je to nejtěžší a nejvíc nevděčné povolání, pro které podle mého názoru žádný dungeon neexistuje, protože si ho vždy dá jiné povolání mnohem líp a rychleji.kucik wrote:
Asabi si nedáš ani ve dvou fajtrech, dvou barbarech, dvou zlodějích a tak dál. To není argument.
Nesouhlasím s tím, že je mág použitelný jen ve skupině. Vyexpil jsem ho na epic solo. Nesouhlasím s tím, že všechna ostatní povolání jsou použitelná solo vždy.
Navíc všichni to řešíte, jestli mág nebo alchymie, případně mág proti alchymii. Pokud někdo trochu použije mozek, tak dá dohromady mága s alchymií, protože si tím šetří sloty.
Ano, alchymie je přesílená a je potřeba jí upravit. Ale to co tu někteří tvrdí považuju opravdu za nesmysl.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Na 4. levelu jsem s mágem zabil solo rakshasu ve stokách pod Karathou. Zabil jsem jí poprvé, dostal jsem bonus dvojnásobku za výjimečné poznání a dostal jsem 500 XP. Je to správně? Přišlo mi to na můj level dost tuhý
)
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Ale tak ok, asi to prostě za mága neumím hrát a ve skutečnosti je stejně hratelný jako ostatní povolání. Nebudu to už řešit. Jenom jsem si myslel, že na malém počtu hraných magičů asi něco je.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
Je to důležité?kucik wrote:Shamane a co ty jsi vytáhnul výš?Shaman88 wrote: To si nemyslím... mága jsem hrál - vytáhl jsem na 9 lvl.... a expit solo se nedalo kvůli tomu systému summonů (kniha a trvání - to trvání standardní trvání 24 hodin mělo svůj důvod...)
Já se bavím o tom že dostat ho solo na ten 9 lvl bylo neskutečné utrpení....
Máš nějaký rozumný návod jak se naučit summonovat bez umírání, když jsem solo?
Přítelíčka před vyvoláním, pak neviditelnost a upalovat.Shaman88 wrote:Je to důležité?kucik wrote:Shamane a co ty jsi vytáhnul výš?Shaman88 wrote: To si nemyslím... mága jsem hrál - vytáhl jsem na 9 lvl.... a expit solo se nedalo kvůli tomu systému summonů (kniha a trvání - to trvání standardní trvání 24 hodin mělo svůj důvod...)
Já se bavím o tom že dostat ho solo na ten 9 lvl bylo neskutečné utrpení....
Máš nějaký rozumný návod jak se naučit summonovat bez umírání, když jsem solo?
Eh, dej si tu práci a někoho si najdi. A to nejen jako pojistku, když se věci po...Shaman88 wrote:Máš nějaký rozumný návod jak se naučit summonovat bez umírání, když jsem solo?
Pomáhala jsem takhle za svou postavu dvěma mágům trénovat vyvolávání a byla to celkem zábava.
(Vím, že to není odpověď na otázku, ale nedalo mi to.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
A taky kolik jich musíš vysumonovat abys neznamenal reálné nebezpečí pro partu....
Mi většinou summonovat v partě zakázali, protože to žere expy. Summoni jsou jen na solo.Shaman88 wrote:A taky kolik jich musíš vysumonovat abys neznamenal reálné nebezpečí pro partu....
Co si pamatuju, tak to bylo kvůli tomu, žes chtěl ze začátku vyvolávat příliš silná stvoření a parta pak musela pobít nejen NPCčka, ale i summona.Aulus wrote:Mi většinou summonovat v partě zakázali, protože to žere expy. Summoni jsou jen na solo.Shaman88 wrote:A taky kolik jich musíš vysumonovat abys neznamenal reálné nebezpečí pro partu....
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Já teda nevim, ale zalez jsem do lokace mimo a sumonil dokud to šlo, bez rizika pro postavu v invisu... no problém... horší jsou věci na vyšším kruhu a pokud to chceš nutně po sobě uklízet. ale na to stačí zapadlá lokace bokem....Shaman88 wrote:A taky kolik jich musíš vysumonovat abys neznamenal reálné nebezpečí pro partu....
Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?"
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine."
Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!"
Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
Takže se shodnem že je to naprosto otravné...
Narovinu několikrát jsem umřel tak jsem to nakonec řešil logováním v noci a summonováním přímo strážným pod nosem....
Narovinu několikrát jsem umřel tak jsem to nakonec řešil logováním v noci a summonováním přímo strážným pod nosem....
Jo, to jsem ještě příliš nechápal, jak to vlastně funguje.Amber wrote: Co si pamatuju, tak to bylo kvůli tomu, žes chtěl ze začátku vyvolávat příliš silná stvoření a parta pak musela pobít nejen NPCčka, ale i summona.![]()
Co s vámi je, lidi? To jste neslyšeli o neviditelnosti? Vždyť s ní je trénink vyvolávání pohoda... a když vyvoláte něco, co by to mohlo prohlédnout, tak si prostě předtím vyvolejte něco slabšího, co tu věc zdrží... nebo vyvolávejte uprostřed tlupy nepřátel, červení summoni nemají creep stejně rádi.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN