A ty se jim divíš?J.F.Payne wrote:Mně vaděj postavy eviláků, kteří lognou jednou za měsíc, něco provedou, a pak zas třeba měsíc nelognou, takže je z principu nemožný je nějak chytit...
Kdyby logovali často tak je paladini upálí....
A ty se jim divíš?J.F.Payne wrote:Mně vaděj postavy eviláků, kteří lognou jednou za měsíc, něco provedou, a pak zas třeba měsíc nelognou, takže je z principu nemožný je nějak chytit...
Proč by ne? Pokud bych někoho lovil, tak ho budu lovit i přesto, že není loglý ve hře...J.F.Payne wrote:Mně vaděj postavy eviláků, kteří lognou jednou za měsíc, něco provedou, a pak zas třeba měsíc nelognou, takže je z principu nemožný je nějak chytit...
No ale v tom případě ho prostě není skoro šance chytit. Naproti tomu evilák má šancí spoustu.innfra wrote: Proč by ne? Pokud bych někoho lovil, tak ho budu lovit i přesto, že není loglý ve hře...
Jaké pravidla?karolina wrote:Hráči které dvacetkrát upozorníte, že porušují pravidla... Příště nikoho neupozorňuju...
Já vím, že to zní idiotsky, ale i když nejsou hledaní ve hře, tak je hledám. A nic to nemění na mé (ne)šanci je chytit...innfra wrote:Proč by ne? Pokud bych někoho lovil, tak ho budu lovit i přesto, že není loglý ve hře...
Vyhazování kůží a itemů co najdeš při lootu a nevejdou se ti do invu.Shaman88 wrote:Jaké pravidla?karolina wrote:Hráči které dvacetkrát upozorníte, že porušují pravidla... Příště nikoho neupozorňuju...
Za to bych banoval... pěkně 3 denním banem protože to způsobuje lagy na serveru...slencak wrote:Vyhazování kůží a itemů co najdeš při lootu a nevejdou se ti do invu.Shaman88 wrote:Jaké pravidla?karolina wrote:Hráči které dvacetkrát upozorníte, že porušují pravidla... Příště nikoho neupozorňuju...
Přesně. Navíc nikdo nikomu nebrání v tom, aby za postavu pro přebytečné věci třeba vyhrabal jámu do hlíny rukama. Nemusí nijak složitě popisovat, kde najednou sebral(a) lopatu.Caehan wrote:Když pominu RP stránku věci, jako by byl takový problém nosit lopatu - váží to půl libry.
Asi si chtěl někdo "nahonit skill".karolina wrote:Tak první věc co mě napadne, když nemám místo tak sakra nestahuju.