Já se nebavím o permce co si hráči zvolili, ti klidně at si umírají 2x denně.J.F.Payne wrote:Zatímco bugerova postava se smaže a tím to hasne, po postavě, co šla na permku, zůstává nějaké jméno, je za ní většinou nějaký příběh (a třeba Berserk je legendou doteď!), který sám je hráči odměnou (neočekávám ale, že bys tuhle argumentaci pochopil). Hráč kvalitně zahrané postavy s permkou pak může, narozdíl od bugera, obdržet nezanedbatelný XP bonus pro novou postavu.Shaman88 wrote:Je jedno jak tomu říkáš je to prostě pernamentní zrušení postavy.... a odměnovat někoho za hraní postavy stejně jako bugera za bugování mě příjde přinejmenším divné.
IC smrt je standardní smrt tvé postavy, když tě třeba ukouše jezevec.
Prostě si odporuješ.
IC smrt po ukousání jezevcem, drakem nebo čímkoliv, je standartní porážka postavy v boji. A nikdy z ní nebude permka (pokud si jí hráč sám nedá třeba kvůli nasranosti, že ten spawn na 8. levelu neporazil...). IC permanentní smrt pak nastává ve zcela ojedinělých případech.
A odpoví mi někdo, zatraceně, na to, kolik permanentních smrtí si za posledních pár let na Thalii pamatuje?
Řeším sitauci, kdy bude permka vynucena a hráč ji nechce. To že po něm zbude nějaký příběh pro něj nic neznamená protože nebude moci hrát svou postavu.