Welvlin wrote:Myslím že bych team do hromady dal. Jak říkáš pro zábavu... Když nám po naší prohře nebudeš nadávat do análníku a honibrků, v čemž tedy s Nalkem opravdu vynikáte.. Tak se rádi přiučíme...efu_redo wrote:Zdar. Jak to tak pročítám, skoro to vypadá, že máte Thalijský team. Napadlo mě, co takhle dát ranked 5v 5 nebo unranked 5v5?
Rádi si zahrajem, to bezesporu. Kdo vyhraje? To ví jen bůh. A neboj, soupeři nikdy nenadáváme, pro nás je to hra a nikdy nikomu nenadáváme do noobu a nesmějem se někomu. Né vždy má taky každej svůj den a někdy to může kazit. Jindy zase ne. Nikdo učený z nebe nespadl a já jsem lama a feeder, jak Nalk říkal.
Co se týká urážek na Vaši adresu, nenapadlo by nás to. Má reakce na Nalka byla přátelská, stejně jako jeho. Nemůžu za to, že je to takovej *censored* a nedá si pokoj a tam, kde si někdo jen ze srandy rýpne a dělá si prdel on hned musí strkat svůj nos a kdo ví co ještě. Co já vim o jeho choutkách. Třeba o nich jednou vidá knihu, nebo encyklopedii análů. *pokrčí rameny*
Takže mi kdyžtak napiš PM, rádi si zahrajem a klidně prostřídáme team. LoL je především o zábavě a né o nějakých nešvarech a egomastičích.