edit: bahnaku nejsi v tom sam
World of Tanks
- -darkvision-
- Bůh
Re: World of Tanks
Mě se líbí to, potom patchi. Přesně to že se ted daj sjíždět útesy a tak. Dost dobrý 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Tak jako mě se ta fyzika moc líbí. Například hrozně rád pozoruji jak mi u vozidla pruží podvozek! Jen škoda že třeba u Královský kočičky to není tolik vidět no.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Hmm, stále pořád:
Tak je asi někde něco blbě. Akorát nevím jestli u mě nebo u nich.Přihlašovací řetězec poslaný serveru není správný
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
To se děje obvykle když máš jinou verzi, než oni.Bahnak wrote:Hmm, stále pořád:Tak je asi někde něco blbě. Akorát nevím jestli u mě nebo u nich.Přihlašovací řetězec poslaný serveru není správný
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Hm, asi fail autopatche...
KDVP
Po ručním nainstalování nové verze nám to přehodilo jazyk zpět na angličtinu. Netušíte, kde to změnit? V Settings ve hře se tomu nemohu dohrabat.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
V tom spouštěcím klientu, jste to zkoušeli?Braenn wrote:Po ručním nainstalování nové verze nám to přehodilo jazyk zpět na angličtinu. Netušíte, kde to změnit? V Settings ve hře se tomu nemohu dohrabat.
Je ikona, kterou spustíš přímo hru a pak je ikona, která spustí klient, kde vidíš různé zprávy, novinky a podobně a dá se tam změnit i jazyk, pak dáš play a spustí to hru.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Kdyby někdo zatoužil po KV-5 nebo jiných premiových tancích
http://worldoftanks.eu/news/5211-third- ... ry-2nd-cs/
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Thanks, pomohlo.-RoF- wrote:V tom spouštěcím klientu, jste to zkoušeli?Braenn wrote:Po ručním nainstalování nové verze nám to přehodilo jazyk zpět na angličtinu. Netušíte, kde to změnit? V Settings ve hře se tomu nemohu dohrabat.
Je ikona, kterou spustíš přímo hru a pak je ikona, která spustí klient, kde vidíš různé zprávy, novinky a podobně a dá se tam změnit i jazyk, pak dáš play a spustí to hru.
KDVP
- johnny98-G
- Mistr
ani nezatouzil-RoF- wrote:Kdyby někdo zatoužil po KV-5 nebo jiných premiových tancích![]()
Jo... už udělali i něco pro fanoušky seriálu hehehe...

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Vcelku příjemné a jednoduché rozborky:
http://wotguru.com/weak-spots-guide-is-3/
http://wotguru.com/weak-spots-guide-is-3/
KDVP
Kromě nepřeberného množství různých bonusů, slev apod... , stojí rozhodně za povšimnutí dnešní akce s darováním jednoho premiového stroje (lehký tank, druhá třída). Pokud by se náhodou nelíbil nebo výhody z něj vyplívající nestačily, tak určitě přijde vhod aspoň jedno místo v garáži navíc.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
No já jsem rozhodně zase vyrazil se svou Pz35(t) a s ním jsem nejednomu premiáčkovi zatopil
. Ale mě se líbí moje garáž
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬