Par dotazu novacka
Re: Par dotazu novacka
He? Ten jsme měl tehdá i já a nešlo mi psát
. Ty vado to schválně znovu testnu
Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
Heh to je vtip ? Mám stahovací nožíkMolly23 wrote:A nemáš stahovací nožík? Tím se píšou dopisy krví...Snekoun wrote:Nemam. Měl jsem v batohu pero a inkoust psal jsem, vyndal jsem z batohu a dal to truhly (v hostinci), zavřel truhlu uložil postavu a psaní mi šlo bez problému.Legition wrote:Mě teda taky neNemáš ho dvakrtá v invu?
Červená Markita
Psát pomocí stahovacího nože, když nemáte v inventáři mrtvolu? To snad dá rozum, že to jít nemůže. Že to nejde ani s ní, to je zase jiný příběh. 
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
psát pomocí stahovacího nože nejde, a bez brka taky ne
Odskoušeno, zaručeno. Máš tam někde druhý brk :d
Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
Asi záleží také za jaké pohlaví hraje.Legition wrote:psát pomocí stahovacího nože nejde, a bez brka taky neOdskoušeno, zaručeno. Máš tam někde druhý brk :d
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Díky spletl jsem se jde jen u pergamenu dopisovat hodil jsem to komplet do chybLegition wrote:psát pomocí stahovacího nože nejde, a bez brka taky neOdskoušeno, zaručeno. Máš tam někde druhý brk :d
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 36#p166736
Červená Markita
Divný, mě to nejde ani na pergamen
:D
Nemyslíš náhodou psát ? Dopisovat je přidávat text k textu který tam už je.Legition wrote:Divný, mě to nejde ani na pergamen:D
Červená Markita
Zajímalo by mě, jak je to s možností používání svitků u postav, které nejsou zaměřené na používání magie(myslím nejsou čarodějové, zaklínači, kněží či bardové).
Svitky, které se postavě ve hře zobrazí červeně, jsou pro ni nepoužitelné - to je jasné.
Ale jak je to se svitky, které ve svém inventáři vidí například Olwen s bílým podkladem?
Myslela jsem, že by je mohla umět použít, ale přesto většinu z nich nemůže (z těch co vidí jako bílé).
Olwen se podařilo použít jen svitky, které byly bílé a navíc obsahovaly kouzla, která mohla sama jako hraničářka používat, která znala.
To že vidí jako bílé i další, přestože je použít nemůže, znamená, že existuje nějaký způsob, jak by je mohla použít, s nějakou podporou, využitím nějakého kouzelného předmětu, nebo to prostě nemá žádný význam? Proč ale pak ty nepoužitelné svitky nevidí všechny červeně?
Svitky, které se postavě ve hře zobrazí červeně, jsou pro ni nepoužitelné - to je jasné.
Ale jak je to se svitky, které ve svém inventáři vidí například Olwen s bílým podkladem?
Myslela jsem, že by je mohla umět použít, ale přesto většinu z nich nemůže (z těch co vidí jako bílé).
Olwen se podařilo použít jen svitky, které byly bílé a navíc obsahovaly kouzla, která mohla sama jako hraničářka používat, která znala.
To že vidí jako bílé i další, přestože je použít nemůže, znamená, že existuje nějaký způsob, jak by je mohla použít, s nějakou podporou, využitím nějakého kouzelného předmětu, nebo to prostě nemá žádný význam? Proč ale pak ty nepoužitelné svitky nevidí všechny červeně?
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
-
Prasokralik
- Bůh
Jinde by ti to fungovalo, protože to jsou obecně použitelné svitky, nebo svitky z tvé školy kouzel. Na thaliie je bohužel plošná uprava která vyžaduje čarozpyt/používání kouzelných předmětů a přehození DC svitku pro uspěšné seslání.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Co je to použití "přehození DC svitku pro úspěšné seslání" ?Prasokralik wrote:Jinde by ti to fungovalo, protože to jsou obecně použitelné svitky, nebo svitky z tvé školy kouzel. Na thaliie je bohužel plošná uprava která vyžaduje čarozpyt/používání kouzelných předmětů a přehození DC svitku pro uspěšné seslání.
Co je to *DC svitek"?
Se omlouvám, že se ptám tak hloupě
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
DC = TO. Prostě něco co musíš přehodit kostkama + příslušným skillem. Jeho výše záleží na druhu kouzla, které je na svitku.Aillen wrote:Co je to použití "přehození DC svitku pro úspěšné seslání" ?
Co je to *DC svitek"?
Se omlouvám, že se ptám tak hloupě
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Trošku mimo Thalii.
Je možno dát rozhovor na předmět? Např. že by se nákupní menu spouštělo přes truhlu, anebo třeba svitek na stole?
Je možno dát rozhovor na předmět? Např. že by se nákupní menu spouštělo přes truhlu, anebo třeba svitek na stole?
.
-
Prasokralik
- Bůh
v singlu tohle bylo běžné
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo