Průchoznost po lokacich
Průchoznost po lokacich
Zdarvim chtel jsem upozornit na dost spatne pruchozi lokaci vrsky( je to lokace severene nad savlozubymi prasaty) v krynskych horach ..neda se tam skoro pohybovat vedsinou jen prez pismena a nekdy ani to ne.. postava se zasekava v jednotlivejch ctvercich kopce a obecne v ledscem co neni rovina. Seknul jsem se tam na nekolikrat a malem zarval ..cimz bych chtel dodtat ze to varovani s odlogovanim patrilo pravdepodobne me - sorry dannry jestli tam nechcipnu sam klidne to dodelej ty! ....ja jsem jen na tenhle druh smrti dnes vazne nemel koule ... my fall .. 
Re: Průchoznost po lokacich
Jo to varovani patrilo tobe, ale nemohol som vediet, ze si sa tam zasekol. Ja videl jak takmer mrtvy odlogovavas pred smrtou postavy a uz si sa v hre neukazal. Priechodnost som overil, takze je mozne, ze si sa tam naozaj zasekol. S tou priechodnostou sa pokusime nieco udelat.
Varovanie vsak plati pre vsetkych ostatnych do buducnosti, pokial sa niekto cielene odlogne len tak pred smrtou, caka ho DM kill a v pri opakovani odlogu a snahe uniknut smrti, strata urovne. V poslednej dobe sa nam tu take veci zacinaju mnozit a nebudeme to tolerovat.
Varovanie vsak plati pre vsetkych ostatnych do buducnosti, pokial sa niekto cielene odlogne len tak pred smrtou, caka ho DM kill a v pri opakovani odlogu a snahe uniknut smrti, strata urovne. V poslednej dobe sa nam tu take veci zacinaju mnozit a nebudeme to tolerovat.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.