Vyvolaný přítelíček...
Re: Vyvolaný přítelíček...
Není to chyba v systému... ale bližší topic jsem nenašel. Je někde k dohledání, co ten kterej přítelíček umí, a hlavně... jak vypadá? Díky.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Tuším, že na fóru či webu o nich nic k dohledání není (tedy aspoň o těch přidaných navíc zde na TH). Přesto někdo zde zmiňoval možnost (Aulus, Caehan), že si je můžeš "prohlédnout" při postupu na novou úroveň v aréně. Jestli je to pořád možné, to netuším. Případně se domluvit s DM.J.F.Payne wrote:Není to chyba v systému... ale bližší topic jsem nenašel. Je někde k dohledání, co ten kterej přítelíček umí, a hlavně... jak vypadá? Díky.
Tady najdeš aspoň ty základní a snad na TH nezměněné: http://nwn.wikia.com/wiki/Summon_familiar
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Jednou jsem takhle ve hře s postavou jisté nejmenované čarodějky odehrávala právě tohle "prohlížení" tvorů před postupem na úroveň a šlo to.D_E_K_A wrote:... že si je můžeš "prohlédnout" při postupu na novou úroveň v aréně. ...J.F.Payne wrote:Není to chyba v systému... ale bližší topic jsem nenašel. Je někde k dohledání, co ten kterej přítelíček umí, a hlavně... jak vypadá? Díky.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Díky za tip, tohle mě nenapadlo. Ale jak se to udělá? Přeci když si zaplatím výcvik a naklikám level, už jsem nevratně postoupil. A pokud si ho nezaplatím a proklikám se postupem, zas se ro zruší a toho přítelíčka nevyvolám...
Jinak co umí základní NWN přítelíčci tak nějak tuším. Jde mi spíš o ty přidané na Thalii.
Jinak co umí základní NWN přítelíčci tak nějak tuším. Jde mi spíš o ty přidané na Thalii.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Pokud si výcvik nezaplatíš a naklikáš ho, všechno se ti zpětně zruší, ale přítelíček zůstane změněný. V tom je právě princip toho zkoušení. 
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”