...i já se připojuju k poděkování za zpestření dnešní hry DMku (a to na míle vzdálené lokaci od výše zmíněného příspěvku).
DM je všude a DM nikdy nespí
Jen tak dál
je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
Rád bych za dnešek poděkoval Ikstremistovi (zřejmě, omlouvám se pokud se pletu). Za mini role se kterými se dnes v Království setkávám. Hudrující stráže (mimo obvyklých frází), culící se paničky, zvědavé kočky atd. atd. je toho mnoho. Hned se lépe hraje!
Ani bych nevěřil, že i takové maličkosti dokáží hru tolik zpříjemnit.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
Karolína:
Dokud si to plete jenom ve hře, tak je to v pohodě, ne? Až si jednou splete Káju a Páju, pak bude teprve zle.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět."David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Kdo se loví ? Predyyyyyk
Já chci kamenku! Bez kamenky tam nejdu!
Tak holt někomu nadělí bůh do hlavy mozek a někomu tam nadělí koňskou m***u
Vypadám jak kdybych vylezl ze světa Monzunů
Mám to zawardit? by Krocák