Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Neithan1
Mistr

Re: Poděkování

Post by Neithan1 »

Rad by som sa podakoval DM Zorzovi \ Matlavouskovy za asi najoriginalnejsiu a najzabavnejsiu vymenu veci ktoru som kedy zazil, z planovanej pol hodiny v hre sa stala asi hodina a pol skvele straveneho casu, diky, diky a len tak dalej. :D
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Jednoznacne suhlasim s neithanom, tiez sa pripajam k podakovani Zorzovi ....
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Sorrow
Mistr

Post by Sorrow »

Chtel bych podekovat za vcerejsi pekny vecer ve spolecnosti trpaslika Hudruna.To me vysvetlovani o systemu trezoru a nasledovnych bublin, me fakt dostalo.Jeden cas bych klidne snesl sterace na oci, jak sem se smal :D
Fakt diky, nekdy se to povede...
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
mor
Nováček

Post by mor »

Chtel bych Fotherovy podekovat za nove podtemno. Ted je mnohem verohodnejsi a neni jak placka. Atmosfericky take super. Takova prochazka v sopce a nasledny pohled do jejiho jicnu, nebo pochod po dnu propasti :). Dlouhe tunely... Velke zmeny spadu,, supr ;)
xyz
Obyvatel

Post by xyz »

mor wrote:...
Souhlasím. Moc pěkný :!:
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
Krata
Bůh

Post by Krata »

Ještě sem nepřestal slintat :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Zyga
Šlechtic

Post by Zyga »

kurna, jak to tak, ctu hned se tam musim taky kouknout :mrgreen:
edit: tak sem se rozhlid a je to dost pekny, dik taky rejtymu za rychli opotvorovani a uvedeni do provozu
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Sorrow wrote:Chtel bych podekovat za vcerejsi pekny vecer ve spolecnosti trpaslika Hudruna.To me vysvetlovani o systemu trezoru a nasledovnych bublin, me fakt dostalo.Jeden cas bych klidne snesl sterace na oci, jak sem se smal :D
Fakt diky, nekdy se to povede...

Ja dekuji za trpelive vysvetlovani, bohuzel trpaslik v tom jeste nema jasno :lol:
Super stravena hodka(nebo víc?) v hospode, tesim se na dalsi debaty :D
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Díky Matlafouskovi za krásné zpříjemnění odpoledne .. ani jsem nedoufal že někoho potkáme .. ha ta baba teď bude smrdět navěky. :lol:
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Dik Hurdunovi ze si nechal nedobrovolne zabit Mulu a este odseknout ruku :twisted:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

Theogil I wrote:Díky Matlafouskovi za krásné zpříjemnění odpoledne .. ani jsem nedoufal že někoho potkáme .. ha ta baba teď bude smrdět navěky. :lol:
Heh, já děkuju pěkně za oslavu a slávu....ač neprávem nabytou. :) Ať už se jednalo o cokoliv, měl to na starost nejspíš jiný DM - ode mne toho momentálně bohužel není moc co čekat, jsem ouplně zavalen. Ale neboj, ty pašeráky mám pořád v hlavě. :D
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Lord_Berserk wrote:Dik Hurdunovi ze si nechal nedobrovolne zabit Mulu a este odseknout ruku :twisted:

:D Grrrrrr, poteseni bylo jen na tve strane :evil:
Hurdun uz se velice tesi jak ti predvede praci s halapartnou :twisted:
*trpaslik zachrchla, poradne si odplivne, a zacne brousit halapartnu* :mrgreen: :mrgreen:

timto dekuji bohum Thalie za poskytnuti potrebne moci k regenerovani oddelenych koncetin jejich sluzebnikum, pac techto sluzeb bude hojne vyuzivano :twisted: :mrgreen:
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Žorž wrote:
Theogil I wrote:Díky Matlafouskovi za krásné zpříjemnění odpoledne .. ani jsem nedoufal že někoho potkáme .. ha ta baba teď bude smrdět navěky. :lol:
Heh, já děkuju pěkně za oslavu a slávu....ač neprávem nabytou. :) Ať už se jednalo o cokoliv, měl to na starost nejspíš jiný DM - ode mne toho momentálně bohužel není moc co čekat, jsem ouplně zavalen. Ale neboj, ty pašeráky mám pořád v hlavě. :D
Tak to je moje blbost ... nějak jsem si to špatně srovnal v hlavě ... oprava: tímto děkuji neznámému DM za krásné odpoledne, doufám že se nehněvá, že jsem to popletl to by mě mrzelo :cry: ... jo ha ta baba bute vod teho svinstva smerdět navěky *blbě se culí*

EDIT Calime: Nehněvá :wink:
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Chtěl bych pochválit rozhvory u NPC. Docela mě pobavilo když sem mohl zamyšlené akolytce zlomyslně zakřičet do ucha... trochu mě pak ten smích přešel, když mi začal strážnej vyhrožovat, že se mu VŮBEC nezamlouvam a ať si na něj dam pozor :twisted:
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Krata
Bůh

Post by Krata »

Díky všem účastníkům včerejšího nájedzu, skvěle sem se pobavil, sice dneska usínám v práci ale hned bych to zopakoval :)

ps: steně je náš :!: :D
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Post Reply