Podtemno vs povrch
Podtemno vs povrch
Napadlo mě, jak by to mělo být s dorozumívánim až se setkají drowové (podtemno celkově) s povrchem?
Bude se hrát jakože je jeden univerzální jazyk a všichni se domluví (třeba až někoho potahnou do otroctví) nebo si nebudem rozumět? Podtemňácký rasy se mezi sebou domluví, protože občas přijdou mezi sebou do styku, stejně tak jako rasy na povrchu. Podle mě by bylo zajímavý postupně se z gest učit příkazy nebo naznačovat a snažit se vysvětlit, že se vzdáváte atp.
Bude se hrát jakože je jeden univerzální jazyk a všichni se domluví (třeba až někoho potahnou do otroctví) nebo si nebudem rozumět? Podtemňácký rasy se mezi sebou domluví, protože občas přijdou mezi sebou do styku, stejně tak jako rasy na povrchu. Podle mě by bylo zajímavý postupně se z gest učit příkazy nebo naznačovat a snažit se vysvětlit, že se vzdáváte atp.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Re: Podtemno vs povrch
jojo to se rads na povrchu naucte nejak gestama dat najevo ze se vzdavate a chcete byt rads otrok 
Kazda rasa umi obecny jazyk, pomoci ktereho se dorozumi s kazdym.
Vedoucí týmu Thalie
Myslíš něco jako *odhodí zbraň, dělá že drží krumpáč, nadšeně kope a přitom radostně kýve hlavou na znamení souhlasu*?melvik wrote:jojo to se rads na povrchu naucte nejak gestama dat najevo ze se vzdavate a chcete byt rads otrok
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
skor by som navrhoval *ukaze vztyceny prostrednicek* 
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jako fantasy, všeobecný jazyk umí každá inteligentní rasa.. a třeba Elfové můžou znát elfštinu, drowové zas drowštinu, trpaslíci trpasličinu a tak 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jo jinak by v tom byl desnej bordelKrata wrote:Jako fantasy, všeobecný jazyk umí každá inteligentní rasa.. a třeba Elfové můžou znát elfštinu, drowové zas drowštinu, trpaslíci trpasličinu a tak
Nooooo...v tutom bych to viděl možná trochu komplikovanější
Proč všichni univerzální jazyk.. a nebo když už, tak nahoře nějakej a dole nějakej...vim že to bude ústit v hodně kolizních situací, ale mohla by bejt prča 
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
chmm nebo pouzit obcas slovicka drowstiny jako vendui ,aluve , xas..atd a tak..to sami u ijnych ras..myslim ze obcas by nejaka rasa mohla rict slovicko ze sveho rodneho jazyka 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
dy tak sem to myslel.. každá rasa by měla znát všeobecnej jazyk kterym se domluví všude.. něco jako in real angličtina
Jinak rasy by mohli umět i svůj jazyk (jesli někdo půjde v RP až tak daleko) teda jen ty u kterých to souhlasí, třeba sem ještě neslyšel o gnomim jazyku nebo pulčickym
Jinak rasy by mohli umět i svůj jazyk (jesli někdo půjde v RP až tak daleko) teda jen ty u kterých to souhlasí, třeba sem ještě neslyšel o gnomim jazyku nebo pulčickym
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Tak az nekdo vymysli slovnik v prekladanej do sesti (nebo asi vic) jazyku a zacne vyucovat, pokusim se pridat

stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
spousta lidi tu ma problemy i s cestinou a este po nich chtejte, aby psali jinym jazykem
sorry za malinkaty rejp, nemohl sem si pomoct
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec
Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka
Grul - postrach Ivory
Grul - postrach Ivory
Ano, kolikrat i velke pismeno na zacatku vety je problem. Nemluve o spravnem poskladani vet v souveti.Aznar wrote:spousta lidi tu ma problemy i s cestinou a este po nich chtejte, aby psali jinym jazykem![]()
Kdyz rejp, tak rejp.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Treba by to v tom czim jazyce lidi davali lip, ale jako ucit se dalsi jazyk je dost masakr
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
nj dostals mekucik wrote:Kdyz rejp, tak rejp.
ale na zadnym foru me nikdo nedonuti se vyjadrovat uplne spisovne a stylisticky spravne, toho si dost uziju jinde
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec
Grul - postrach Ivory
Grul - postrach Ivory