Par dotazu novacka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Amber
Čestný člen týmu Thalie

Re: Par dotazu novacka

Post by Amber »

Caehan wrote:Čistě pro zajímavost - co se zamykání zámků týče, je to, kdy je taková akce povolená, ovlivněné počtem bodů v této dovednosti?
Myslím, že jde o nastavení každých jedněch konkrétních dveří při tvorbě lokace - je tam cosi jako možnost "zamykatelné". Jakmile dveře jsou zamykatelné a postava má nějaké body ve skillu Odemykání, může je zamknout. Podle výše skillu se pak určí TO toho zamknutí. Ale možná se pletu... :oops:
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
karolina
Bůh

Post by karolina »

hmm hmm, jednou někdo zamknul závěs v dílnách :D :D když si Rori stěžovala, že je závěs zamčenej, tak se jí správce vysmál, že závěs přece nemůže bejt zamčenej.
Na vyžádání.
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

karolina wrote:hmm hmm, jednou někdo zamknul závěs v dílnách :D :D když si Rori stěžovala, že je závěs zamčenej, tak se jí správce vysmál, že závěs přece nemůže bejt zamčenej.
"Někdo tak šikovně zauzloval závěs v dílnách..." :mrgreen: :wall:
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Amber wrote:
karolina wrote:hmm hmm, jednou někdo zamknul závěs v dílnách :D :D když si Rori stěžovala, že je závěs zamčenej, tak se jí správce vysmál, že závěs přece nemůže bejt zamčenej.
"Někdo tak šikovně zauzloval závěs v dílnách..." :mrgreen: :wall:
Tak proč ne, závěs je jedna z mála věcí, která jde zničit pěstí (strhnout rukou), což realitě tolik neodporuje...
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Aillen
Urozený

Post by Aillen »

Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, chybu mého nastavení hry a nebo zlodějskou akci nějaké postavy ve hře, která byla neviditelná :shock:

Ale postava Fiony během několika vteřin přišla cca o 400 000 grešlí - zlatky mizely před očima, když jsem se dívala do batohu ...vedle Fiony nikdo viditelně nestál, stalo se to v dílnách.

Pokud se to stalo ještě někomu dalšímu, napište to prosím, ať vím, že nejde o chybu hry.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Aillen wrote:Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, chybu mého nastavení hry a nebo zlodějskou akci nějaké postavy ve hře, která byla neviditelná :shock:

Ale postava Fiony během několika vteřin přišla cca o 400 000 grešlí - zlatky mizely před očima, když jsem se dívala do batohu ...vedle Fiony nikdo viditelně nestál, stalo se to v dílnách.

Pokud se to stalo ještě někomu dalšímu, napište to prosím, ať vím, že nejde o chybu hry.
Že by se vrátil záškodnický bugger? Vypsala se ti ztráta peněz do sloupce logu? (Tj. hláška "ztratil XY grešlí")
Mohla by sis ji vyfotit a DM by ti to nahradili... :)

Aillen
Urozený

Post by Aillen »

Amber wrote:
Aillen wrote:Nevím, jestli se jedná o chybu ve hře, chybu mého nastavení hry a nebo zlodějskou akci nějaké postavy ve hře, která byla neviditelná :shock:

Že by se vrátil záškodnický bugger? Vypsala se ti ztráta peněz do sloupce logu? (Tj. hláška "ztratil XY grešlí")
Mohla by sis ji vyfotit a DM by ti to nahradili... :)
Bohužel, nevypsalo se mi ve výpisu nic, nejde mi o ty zlatky, ale o to jestli je vůči tomu nějaká obrana
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

...ano. Mě taky komplet na nulu. Nevím kolik, asi 100k. Nejvíc měl ale naštvalo, že jsem neměl ani na obyčejnej lístek na loď :?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Byli jste oba ve stejné lokaci? Nebo v nějakých poblíž?

Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Amber wrote:Byli jste oba ve stejné lokaci? Nebo v nějakých poblíž?
Já to zjistil teď večer v dílnách v Karatě
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
karolina
Bůh

Post by karolina »

Byla online nějaká nová postav?
Na vyžádání.
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

karolina wrote:Byla online nějaká nová postav?
Viděla jsem před půlhodinou online nějakou neznámou postavu, jméno si nepamatuju... ale třeba jen neznám.

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Cítím v tom bugera. Vypusťte psy.
.
Aillen
Urozený

Post by Aillen »

Amber wrote:
karolina wrote:Byla online nějaká nová postav?
Viděla jsem před půlhodinou online nějakou neznámou postavu, jméno si nepamatuju... ale třeba jen neznám.
Byl to Frane ...a ještě jedno jméno si nepamatuji ....ACC:Aeldorn ...nevím to jistě samozřejmě, ale jeho postavu viděla proběhnout dílnami
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Thurms
Rytíř

Post by Thurms »

Bohužel to musím potvrdit. Bugger je zdá se zpět. Dnes se mi to stalo v dílnách kolem tak asi 20:30. Pravda, došly mi dva telly, ať si dávám pozor, že už dvou lidem zlatky zmizely. Tak jsem prachy sledoval a začly opravdu postupně mizet - přišel jsem cca o 60k (ve výpisu nic nebylo, ale koukal jsem přímo na inv postavičky), tak jsem zdrhnul do banky a zbytek zlatek uložil. Ve hře v té době byla nová postava Frana Selles, účet: Aeldorn, tím nikterak netvrdím, že to byl on, ale podobná situace se už v minulosti stala...
Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj
Lens: mluvka
Sallias
Locked