Neverwinter online

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

vpn-to-jisti
Nováček

Re: Neverwinter online

Post by vpn-to-jisti »

Shadowbane uz davno zrusili a x let je ve vyvoji emulator bylo to moc hardcore a good treba rasy nebyli jak ve vetsine her ze mas naky bonus typu +2 dexterity ale centaur behal 2x rychlejc nez ostatni, byli tam i litaci rasy co mohli litat minotaur mel zase epickou vydrz staminu a to je jen spicka ledovce :]

a jinak tady se na foru dava ban za pravdu? To me chces nastvat nula admin?
Last edited by vpn-to-jisti on 14:35 13. May 2013, edited 2 times in total.
kucik
Temnota

Post by kucik »

Ne. Dává se ban za vulgární výrazy,
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

zachy wrote:MMORPG to bude sice asi fajnový, ale bude to stejně tak jako ostatní hry s velkými světy a mnoha hráči jen MMOG bez toho RP :(
Nemůžu pochopitelně hodnotit, jak to ve skutečnosti bude vypadat, ale jestli se jim povede udělat přesně to, co je v recenzi, bude tam prostoru pro RP hru více, než by se dalo vůbec vysnít.

Na druhou stranu uznávám, že čím víc hráčů na jednom serveru, tím i více hráčů, co hru cíleně kazí :? :(
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
mandos
Rytíř

Post by mandos »

Tak ten multi server nebo jak tomu říkají je docela zajímavá věc nemusíš řešit na kterém z 20 serverů hraješ když se k tobě bude chtít pak někdo připojit a ty jsi zrovna na zaplněným serveru a pořád tam budou instance takže počet lidí na mapě bude stejnej jako jinde. trochu mě mrzí že místo klasickýho systému volení dovedností jsou předvolený classy, i přes to jakou slibujou volnost v customizationu...jsem na to zvědavej no. A to že to není jednoduché severské téma jako ve Skyrimu je asi tím že skyrim se odehrává jen v tý jedný provincii zatímco TESO se má odehrávat ve všech provinciích. Ale nejvíc jsem zvědavej na ten příběh vzhledem k tomu že to má bejt kdo ví jakou dobu před celou TES sérií, aneb jak říkají oni "Užívat si legendy o kterých jste zatím pouze četli v in-game knihách" :D
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Celkově tam optimalizace stojí za houby.
Nevím jak vy ale já mám stále lagy, které viditelně jsou serverové, hlavně v tom městě. Když je víc než 25 hráčů na jednom místě tak se to sem tam dost drsně škubne. Fakt by se měli toho ještě hodně učit.
Celkově jako jeden z hlavních nedostatků vidím že právě svět není spojitý ale jsou to oblasti spojené teleporty...
Post Reply