Poděkování
Re: Poděkování
Také děkuji za výpravu, bylo to poučné
Jsem se držel vzadu no... Vím, že jste chtěli abych se sám předvedl, ale já se hrozně styděl 
Tomáš Alrik Tane
Ano, bylo to zábavné, škoda těch prvních odpadlíků... 
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Děkuji Dekovi a Nathanielovi za hezký rituál/obřad 
A ještě děkuji Goranovi, že nám tohle všechno umožnil 
Také se přidávám a jsem rád, že se líbilo. Díky všem zúčastněným a i Elverin, bez které by na to zřejmě nedošlo, i když nebyla přítomna.
Zvláštní dík Thurmosovi za všechny jeho postavy, se kterými jsme měl kdy co do činění. Tento moment byl nezapomenutelný.
Zvláštní dík Thurmosovi za všechny jeho postavy, se kterými jsme měl kdy co do činění. Tento moment byl nezapomenutelný.
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Chtěl bych se přidat k poděkováním. Děkuji Larin, Niretě, které "přetrpěly" vše od začátku do konce, a samozřejmě D_E_K_Ovi, Nathanielovi a Elverin, bez kterých by bylo úspěšné dokončení stále v nedohlednu. Díky všem, vážně jsem si to užil
.
Taktéž se přidám k poděkování, pěkná akce to byla
.
Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj
Lens: mluvka
Sallias
Lens: mluvka
Sallias
Také děkuji za hru, zvláště pak za to jak se to vyvinulo...
Dnes už víc nevydržím, melu z posledního... Dobrou noc 
Tomáš Alrik Tane
Také bych ráda poděkovala mnoha lidem, ktří mi zpříjemňují večery a někdy i odpoledne, takže to vezmu rovnou všechno najednou
D_E_K_A - děkuji za veškerou hru s Kiriem, za vymyšlený rituál a ze včera ze Eze schovaného ve stínech
Goran - děkuji, že jsi tak hezky rozehrál zápletku s Gideonem a těším se na pokračování příběhu
Karolina - děkuji za tréninky, pivo s Rori a veškerou tvou ochotu pomoci
DM Sielencer - za zajímavé hry
Dále děkuji všem hráčům účastnících se tréninků, ať už spolu erpíme více či méně, Thurmsovi za podílení se na rituálu a také všem, kteří se mi snažili nějak pomoci a poradit, moc si toho vážím.
Zvláštní poděkování bych chtěla vyjádřit
Larin - bez tvých technických schopností bych tuhle hru nikdy nezprovoznila a nikdy si tu nemohla zahrát
Toren - děkuji za moc fajn rp táhnoucí se do brzkých ranních hodin
Tak to je snad vše, mějte se hezky a těším se na Vás ve hře
D_E_K_A - děkuji za veškerou hru s Kiriem, za vymyšlený rituál a ze včera ze Eze schovaného ve stínech
Goran - děkuji, že jsi tak hezky rozehrál zápletku s Gideonem a těším se na pokračování příběhu
Karolina - děkuji za tréninky, pivo s Rori a veškerou tvou ochotu pomoci
DM Sielencer - za zajímavé hry
Dále děkuji všem hráčům účastnících se tréninků, ať už spolu erpíme více či méně, Thurmsovi za podílení se na rituálu a také všem, kteří se mi snažili nějak pomoci a poradit, moc si toho vážím.
Zvláštní poděkování bych chtěla vyjádřit
Larin - bez tvých technických schopností bych tuhle hru nikdy nezprovoznila a nikdy si tu nemohla zahrát
Toren - děkuji za moc fajn rp táhnoucí se do brzkých ranních hodin
Tak to je snad vše, mějte se hezky a těším se na Vás ve hře
Amal - inspiraci pro ní jsem nalezla u tohoto klipu: https://youtu.be/nuckTcoZG4Q
Zar´tyriel
Nazyia - její příběh byl dovyprávěn <3 https://youtu.be/9yT0OW_GOpI
Moje <3 https://youtu.be/EugpuiJFfKo
Zar´tyriel
Nazyia - její příběh byl dovyprávěn <3 https://youtu.be/9yT0OW_GOpI
Moje <3 https://youtu.be/EugpuiJFfKo
Niareta wrote: Zvláštní poděkování bych chtěla vyjádřit
Určitě by sis nějak poradila
A jinak tobě taky musím poděkovat, protože kdyby si mě k téhle hře nenavedla tak tu nejsem taky
Díky moc dneska za hru Deidře, aasimarům a Aulovi... bylo to napínavé a trochu jsem se bál 
A pak Zarunze za výpravu.
A pak Zarunze za výpravu.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Také se přidám, byla to pěkná hra, ale neodvažoval bych se přisuzovat si za to jakékoliv zásluhy. 
Tentokrát spíš komparz, ale bylo fajn tam být a poslouchat.
Tentokrát spíš komparz, ale bylo fajn tam být a poslouchat.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Díky hráči Bezzubka a doufám, že ho to bavilo stejně jako mě. 
Díky Sielencerovi a Bezzubce 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána