Chcem sa spytat na ktorom lvl dostane okridleny elf svoje kridla ... dufam ze to nie je nijak tajne
A este by som rad sa spytal (nebudem zbytocne zakladat novy topic) ako je to s unavou, ci zavisi aj od lvl postavy alebo iba od odolnosti jedinca.
Dakujem.
Okridleny elf
Okridleny elf
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Re: Okridleny elf
Tajne to, myslim, neni. Dostane je na 15. levelu.Marvin wrote:Chcem sa spytat na ktorom lvl dostane okridleny elf svoje kridla ... dufam ze to nie je nijak tajne
A este by som rad sa spytal (nebudem zbytocne zakladat novy topic) ako je to s unavou, ci zavisi aj od lvl postavy alebo iba od odolnosti jedinca.
Dakujem.
Unava zavisi na levelu a odolnosti postavy.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
trochu mimo mísu, ale stejně tohle téma asi brzy skončí v koši.....
Jak je to s křídly u aasimara a tieflinga, také jim "narostou"? Před spuštěním bylo v popisu, že je budou mít od lvl 15, teď tem není napsaný nic.
Jak je to s křídly u aasimara a tieflinga, také jim "narostou"? Před spuštěním bylo v popisu, že je budou mít od lvl 15, teď tem není napsaný nic.
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
zajimalo by mě proč až na 15?mají j mít co jsem všud četla od narození..a na víc jsou tu tací,který 15lvl nikdy nedosáhnou ciz já

Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Jo a od narození by to vypadalo jako na Dragon Hameru, kde je to jako v drůbežárně - samý kuřata !Pajule wrote:zajimalo by mě proč až na 15?mají j mít co jsem všud četla od narození..a na víc jsou tu tací,který 15lvl nikdy nedosáhnou ciz já![]()
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť