"Tiger!"
A na scéně se zjevil sherman s trámovými kříži
Ano ano, ale ten samí tank je tam víckrátDiemo wrote:Jo to jsem taky videl, scena kdy behem vystrelu tanku sundaj skopcaky?
...asi šetřili na "komparzu"Molly23 wrote:Ano ano, ale ten samí-ý tank je tam víckrátDiemo wrote:Jo to jsem taky videl, scena kdy behem vystrelu tanku sundaj skopcaky?
Ted při přesným zamíření, můžeš artinou zas sestřelovat na jednu ránukucik wrote:Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela.
Potvrzuji, dvě rány z VI artiny do mé E75 a bylo vymalováno, tvůrce úpravy jsem označil za lehkou děvou a její nádobíčko a vypnul jsem hru.-darkvision- wrote:Ted při přesným zamíření, můžeš artinou zas sestřelovat na jednu ránukucik wrote:Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela.![]()
Tak s mojí 3jkovou ruskou jsem totálně nas...nasr...rozlobenýTheogil I wrote:Potvrzuji, dvě rány z VI artiny do mé E75 a bylo vymalováno, tvůrce úpravy jsem označil za lehkou děvou a její nádobíčko a vypnul jsem hru.-darkvision- wrote:Ted při přesným zamíření, můžeš artinou zas sestřelovat na jednu ránukucik wrote:Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela.![]()
Nevím jak s GW Pantherem, ale co jsem si vyjel poprvé po patchi se SU-14-2, tak jsem byl celkem spokojený. Ze čtyř střel (SU-14-2 nabíjí celou večnost, to zůstalo nezměněno) snad dopadly na cíl všechny a to i když mi přišlo, že se ubralo (graficky u zaměřovače) na přesnosti. Mám taky pocit, že se nějak zmenšila výseč při zaměřovacím módu, takže toho není vidět tolik co předtím.kucik wrote:Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela.
Některé artiny změnily tier (Grille je V a Hummel nyní VI). Ale slevili některé tančíky takže jsem si koupil konečně TigerFryn wrote:Nevím jak s GW Pantherem, ale co jsem si vyjel poprvé po patchi se SU-14-2, tak jsem byl celkem spokojený. Ze čtyř střel (SU-14-2 nabíjí celou večnost, to zůstalo nezměněno) snad dopadly na cíl všechny a to i když mi přišlo, že se ubralo (graficky u zaměřovače) na přesnosti. Mám taky pocit, že se nějak zmenšila výseč při zaměřovacím módu, takže toho není vidět tolik co předtím.kucik wrote:Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela.