Ceny v kramech

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Theogil I
Urozený

Re: Ceny v kramech

Post by Theogil I »

Shifter wrote:no da se to, ale je to otrocina a vyzaduje to neustale behani po pokladech :-/
A to se ti zdá málo RP? :mrgreen: Já blboun myslel, že vo tom to všechno je.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Theogil I wrote:A to se ti zdá málo RP? :mrgreen: Já blboun myslel, že vo tom to všechno je.
:roll: Ceny v obchodech nemaji s RP nic spolecneho, jde o nastaveni ekonomiky sveta. Stale plati, abyste obchody neresili, predelavaji se a rozsiri se sortiment o spoustu novych veci a odstrani se hromada zbytecnych veci...
Vedoucí týmu Thalie
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Rejty wrote:
Theogil I wrote:A to se ti zdá málo RP? :mrgreen: Já blboun myslel, že vo tom to všechno je.
:roll: Ceny v obchodech nemaji s RP nic spolecneho, jde o nastaveni ekonomiky sveta. Stale plati, abyste obchody neresili, predelavaji se a rozsiri se sortiment o spoustu novych veci a odstrani se hromada zbytecnych veci...
Nereagoval jsem na ceny v obchodech, ale na příspěvek, ke kterému jsem to postnul. Že ty jsi dnes vstal špatnou nohou co? :lol: Copak musíš hned brát vše jako útok na vás? No ale když jsi si naběhl tak ... myslím že i ceny mají co dočinění s RP stejně tak na RP mají vliv všechny záležitosti ve světě - včetně ekonomiky světa... tohle mi asi nevymluvíš i když se budeš snažit. :)
Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat. :wink:
Shifter
Měšťan

Post by Shifter »

Theogil I wrote: No ale když jsi si naběhl tak ... myslím že i ceny mají co dočinění s RP stejně tak na RP mají vliv všechny záležitosti ve světě - včetně ekonomiky světa... tohle mi asi nevymluvíš i když se budeš snažit. :)
Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat. :wink:
Hele raci tady ceny a RP moc dohromady nedavej, jinak si uz nekoupime nic. Vona takova fullplatovka byla opravdu drahej spas a nerad bych ji za chvili kupoval treba za 500k :mrgreen:
Prosim nebrat jako narazku na praci DM/WB to je ciste na Theogila ;)
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Lord_Berserk
Velmistr

Post by Lord_Berserk »

Jo jako to by me fakt nasralo vcera sem koupil mitril fullplate za 95 klacku a zlevnit ho...to bych asi nabeh ten kramek dobrodruha drobet procistit :mrgreen:
...VIKINGS are back...your agony begins !!! :viking:
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Lord_Berserk wrote:Jo jako to by me fakt nasralo vcera sem koupil mitril fullplate za 95 klacku a zlevnit ho...to bych asi nabeh ten kramek dobrodruha drobet procistit
.. zlevnete to.. chci videt co se stane :lol:
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Lord_Berserk wrote:Jo jako to by me fakt nasralo vcera sem koupil mitril fullplate za 95 klacku a zlevnit ho...to bych asi nabeh ten kramek dobrodruha drobet procistit :mrgreen:
Tak už víme kdo vybral banku ve městě ... já vždycky tvrdil že půlorci jsou největší skrblíci.
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Theogil I wrote:...Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat. :wink:
Nie je to ziaden zakaz, len sa proste natom dela, takze je zbytocne to rozoberat kym to nie je predelane. Zatial nova paleta (cize komplet nove veci do obchodov) viazne u mna, kedze ma caka este posledna najtazsia skuska v skole (9.5.), ktoru ked nedam tak letim a cas na ucenie mam len po veceroch a cez vykendy, kedze okrem toho este aj pracujem denne tych 8-10hod. Takze prve nove obchody mozte ocakavat tak niekedy koncom buduceho mesiaca. Dufam, ze ti to staci ako vysvetlenie dokedy plati "zakaz" sa k tomu vyjadrovat. :roll:
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
Krata
Bůh

Post by Krata »

Daanri, tomu co napsal Theogil se řiká humor, ted by sis studenou sprchu měl dát dřív ty než si napsal :lol:
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
monstera
Mistr

Post by monstera »

Shifter wrote:no da se to, ale je to otrocina a vyzaduje to neustale behani po pokladech :-/
Kdepak běhání po pokladech, ale makat, makat - i když zatím jde jenom sbírat a lovit ( tu příšernost zvanou alchymie za kraf ani nemohu považovat ) . Sandra si už pořídila dům, našetřila v bance dalších 100 000 a čeká na 16 level, aby si pořídila mitrilovou polovicní plátovku. Kladivo, boty, štít a helmu už z mitrilu má.... Ale asi si to nepořídí, protože pokud bude další kraft podobný alchymii, tak už tu nebude...
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

monstera wrote:Ale asi si to nepořídí, protože pokud bude další kraft podobný alchymii, tak už tu nebude...
A co bys na alchymii zmenil a nebo jak ji udelat hratelnejsi?
Vedoucí týmu Thalie
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Krata wrote:Daanri, tomu co napsal Theogil se řiká humor, ted by sis studenou sprchu měl dát dřív ty než si napsal :lol:
Heh Krato, skusi si to precitat este raz a potom pochopis, ze je to len obycajne oznamenie o stave veci a informacia kedy mozete ocakavat nake prve nove obchody. Pokial v tom vidis nieco viac doporucujem to precitat znova, a znova, a znova a znova a znova...
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
monstera
Mistr

Post by monstera »

Rejty wrote:
monstera wrote:Ale asi si to nepořídí, protože pokud bude další kraft podobný alchymii, tak už tu nebude...
A co bys na alchymii zmenil a nebo jak ji udelat hratelnejsi?
přidal bych trochu logiky a nápovědy o vlastnostech jednotlivých komponent a případně nějaká pravidla mísitelnosti, když už nechcete návody - třeba prodávané za tučný peníz....
Strávil jsem několik večerů intenzivními pokusy něco rozumného vyrobit, popsal nekolik listů výsledky jednotlivých pokusů , investoval do toho několik desítek tisíc zlatých a nakonec jsem rezignoval a z Thalie odcházím - alespoň dočasně....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Krata
Bůh

Post by Krata »

Daanri: to byl taky vtip..
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Daanri wrote:
Theogil I wrote:...Jo a potom nám prosím řekni až se zase o těch obchodech budeme moct bavit, jak dlouho asi ten zákaz bude platit ... já jen kolik prstů si mám zlomit aby mě to nějakou chvíli nelákalo se k tomu vyjádřovat. :wink:
Nie je to ziaden zakaz, len sa proste natom dela, takze je zbytocne to rozoberat kym to nie je predelane. Zatial nova paleta (cize komplet nove veci do obchodov) viazne u mna, kedze ma caka este posledna najtazsia skuska v skole (9.5.), ktoru ked nedam tak letim a cas na ucenie mam len po veceroch a cez vykendy, kedze okrem toho este aj pracujem denne tych 8-10hod. Takze prve nove obchody mozte ocakavat tak niekedy koncom buduceho mesiaca. Dufam, ze ti to staci ako vysvetlenie dokedy plati "zakaz" sa k tomu vyjadrovat. :roll:
Hodně štěstí ... držím palce a 9.5. si podržím i ty na nohou. Vím jaké to je, já tu zlomovku tenkrát neudělal. :cry:
Locked