CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Tak víš jak. Váha mi třeba na EQ nepřišla nikdy moc reálná, ale bral jsem to tam jako omezení, aby se nosil jeden stan v partě a rozplánovávala se výprava. Tady zase je spousta těch potencionálních tuláků dexaři, takže těm by to asi vyhovovalo mít lehčí (viz KaTova poznámka a zrovna KaTouš hraje tenhle typ postav).
.
Ovládání summonů a jim podobných, stejně jako se dají ovládat familiáři čistě za účelem RP. Díky tomu by se dalo opravdu zahrát mnoho skvělých situací.
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Alespoň příkaz podobný /f, aby se za ně dalo mluvit. To by bylo moc pěkné.D_E_K_A wrote:Ovládání summonů a jim podobných, stejně jako se dají ovládat familiáři čistě za účelem RP. Díky tomu by se dalo opravdu zahrát mnoho skvělých situací.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Už jsem přišel na další věc, co mi chybí (kromě použitelnejch stanů): systém knih. Na jednu stranu se mi líbí, že text knihy není vidět v jejím popisku, na druhou stranu je tu trochu neohrabaně řešené čtení knih (musí se listovat list za listem, autor knihy může překlikem nějaké listy i smazat, i když knihu uzamkl...). Některé texty po uložení do trezoru zmizí.
Nenapadá mě úplně, jak to řešit, ale nešlo by třeba to, že po "použití" napsané knihy by se CELÝ její text vypsal do chat okna nebo do logu?
Nenapadá mě úplně, jak to řešit, ale nešlo by třeba to, že po "použití" napsané knihy by se CELÝ její text vypsal do chat okna nebo do logu?
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
+ jejich persistence. Skladování všech spisů na fóru mi nepřipadá jako nejlepší řešení.
.
Ve hře je několik druhů pálenek.Bezzubka wrote:RUM
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Pálenka je pálenka... Rum je lepší. 
Souhlasim, i Elfky by Rum ocenilyBezzubka wrote:Pálenka je pálenka... Rum je lepší.
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Vždyť rum je pálenka. 
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
Noooo... Jak se to veme.
A myslíš Rum nebo Tuzemák?Bezzubka wrote:Noooo... Jak se to veme.
Protože Rum pálenka je, ale Tuzemák nikoliv.
Na vyžádání.
Tak Tuzemák je pančovaná voda do ostřikovačů. A hlavně to v žádném případě není rum.karolina wrote:A myslíš Rum nebo Tuzemák?Bezzubka wrote:Noooo... Jak se to veme.
Protože Rum pálenka je, ale Tuzemák nikoliv.
Joooo, Tuzemák neni rum! *kryje se před Radimem*
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.