Shadowrun Online

Diskuze věcí netýkajících se Thalie a NWN.

Moderators: DM, WB

Post Reply
mandos
Rytíř

Shadowrun Online

Post by mandos »

http://www.shadowrun.com/shadowrun-online/game/

Už nějakou dobu koukám že se vyvíjí tahle věcička. Jsem docela zvědav jak bude vypadat pak release, hra používá engine z Jagged Alliance online takže půjde taky o tahovku. Nicméně mrkněte na vidka a tak a zajímalo by mě co si kdo myslíte, hlavně pak od vás co jste taky hráli PnP verzi.
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
KaTo
Ďábel

Re: Shadowrun Online

Post by KaTo »

mandos wrote:http://www.shadowrun.com/shadowrun-online/game/
...řeknu k tomu jediné - jistá Elfí kočičí šamanka (aneb nepodáš nikdy ruku špinavému člověku :mrgreen: ) napjatě čeká na svuj další "run" :mrgreen: :oops: . Určitě zkusím.

edit after krysak: Kua...to sem nevěděl, že seš starej jak já - mám ty samý vzpomínky, až na to že u mě to nebyl gympl, ale stavárna *zamáčkne slzu dojetí a v záchvatu sebereflexe smaže pět trollích příspěvků učených pro Thalii :mrgreen: *
Last edited by KaTo on 10:45 23. Jun 2013, edited 1 time in total.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

To byly časy.... *zasnil se* Chodil jsem si odpočinout na gympl, pod lavicí louskal ADND nebo Shadowrun a na compu pařil CIvilizaci I.

Tohle už mi nikdo nevrátí, i když to vypadá dobře, tak prostě papír tužka a kostky nějak víc probouzely fantasii.....
mandos
Rytíř

Post by mandos »

Tak vážení je to tady! :D Shadowrun Online vyšel v Early Acces sekci Steamu 31.3.2014 se slevou 30% za 21 euro.(sleva je do 7.4.)
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
Post Reply