Jak už tu padlo, zlobři tam jsou jen v noci. Ve dne jde cesta do Isilu projít, pokud se jen trochu snažím, i na prvním levelu. Kéž by to tak bylo i s enty!
Samozřejmě, s těmi co tahají potvory (chtě i nechtě) za přechod, to je jiná kapitolka. Děje se to s každýma potvorama, děje se to i s našimi milovanými enty a je to pěkná chuťka, ale nadávat se dá jen na hráče, ne na svět.
Pokud se nezmění AI potvor, aby se "vracely" na svůj spawnpoint, těžko brečet. Zatím zůstanu jen u výskytu těch stromů, takže go Nalku, go! Já s tím fakt dělat IC nic nechci, protože mi to přijde nelogické od samé podstaty - takže zůstanu u stěžování, že tam zavazí. Aspoň to nezapadne.
A pro Nalka speciálně - s tou opravou Karathy - ještě párkrát mi připomeň, jak rychle to bylo opraveno, a jak za to JÁ musím být vděčná, a získám dojem, že jsem tam ty chyby a pozůstatky snad nasekala sama a mám se za ně ještě omlouvat. A nebo bych si mohla přidat poděkování do podpisu, protože tohle je snad po páté, co se po mě (hlavně od tebe) očekává nehynoucí vděčnost s dodatkem "ty nevděčníku, copak chceš ještě něco?".
To už by snad stačilo, ne? Děkovala jsem několikrát, děkuji znovu, ale jestli to máš na svém otravovacím seznamu spolu s "Jon, paladini a grilovačky", tak to tam ty skvrny a cirkus raději nech vrátit. Ty alespoň nikoho nezabíjí.