dnes - po resu - už se hláška nevypisuje, ale zacyklování trvá. při pokusu o sběr (i po změně lokace) se objeví hláška Už sbíráš! je to tak v pořádku nebo chyba trvá?
EDIT2: ne, opravuju u toho kohoutek vodovodu, aby šla zapojit myčka...
jj, ale melvik píše že to po resu bude opravené (viz. edit). proto to sem dávámSorrow wrote:Mezi povinosti hrace je pravidelne cist forum.Uz to bylo hlasene od samotneho tvurce.
A vcera sem ti to same povidal jak to je ve hre, tak nevim
mě se to stalo teď u česneku, stejně jako předtím (předpokládám, že res už mezitím byl...)melvik wrote:jo este sem to zapomel u hub tak po dalsim resu
psals taky, že byl zvyseny XP za trivialni lektvar z 1 na 10 xp, zatím se to nezdá být v pořádku, dává mi pořád 1 exp.melvik wrote:oki, tak se na to este mrknu
není, bohužel vede k výbuchu, že do kotle nepatří...kucik wrote:Nevim, co je podivny nazev.
tc_alch_potion2
tedy název, který který si člověk dlouho nepamatuje, a aby byl přesný kd píše na forum, musí vstoupit do hry a přečíst si ho .....
Ampule by mela byt pouzitelna znovu pri vareni. Neni?
stává se to často, někdy pomůže opakovat několikrát příkaz ke sbírání a po několika hláškách " už sbírám " začne opravdu sbírat, někdy ale musí být relog...melvik wrote:jo este sem to zapomel u hub tak po dalsim resu
sakra, to jsem zaváhal...melvik wrote:Herbar uz jeden dobrovolnik zacal delat. Mela by v nem byt vetsina ingredienci. Typ ingredience by mel byt znat z popisu a naznacen zpusob zpracovani.

Pořád z ní nejde sbírat?steel_martin wrote:Při houbaření se vypíše hláška "sklizeň se daří" ,ale přesto žádné houby nedostanu.
Lokace: *Tunel5
Předmět: Trs hub