Já si nemůžu pomoct, ale já se ted už u vás fakt nevyznám o jaké hře se to vlastně bavíte
Mě přijde, že mi Mandos popisuje WoWp a mluví o tom jako o Warthunderu

. Ve WoWp mě hra taky nenechala udělat žádný extra manévr. Navíc když jsem tam letadlo položil na bok a neztratilo vztlak
Zase Diemo asi chtěl napsat WoWp a místo toho napsal WoP (tedy Warthunder).
Jinak já jsem Warthunder na myšoklávesnici nikdy nehrál. Hraji to na joysticku a nemám s realističností žádný problém. Jasně, měl bych výhrady i na něj. Třeba zvuky zbraní! Ty jsou úplně strašné (Vůbec nekorespondují s realitou), stopovky jsou taky nesmyslné. Oni prostě z každého náboje udělali stopovku, přitom v reálu se používala snad každá pátá a na konci zásobníků několik za sebou, aby člověk věděl. Někdy se dokonce nepoužívala žádná, protože stopovky prozrazovali útočníka.
A k tomu ovládání. Řízení jde více ztuha, musíš brát zřetel na G, držet letadlo v kurzu, protože krouťák motoru, existuje tu slovo vztlak

, systém poškození letounu. A jestli lítáš na dvouplošníku tak se fakt nediv, že je obratný. To by jsi čuměl čeho jsou dvouplošníky schopný se svým přebytkem vztlaku. Trpí pak ale zase rychlostí.
Pro ukázku Tiger Moth vyvinutý v roce 1931
http://www.youtube.com/watch?v=oHhzIgbBjJ4