Srazeni
Re: Srazeni
No, ale na to, kolikátej kruh Temnota je, a jak blbě se proti ní brání, je docela silná....
))
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Lektvar ultravidění je tuším normálně v prodeji u NPC alcháče a ultravidění mají spellcasteři na stejném kruhu.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
to Derken: Přesně tak - Ultravision = Spell level: bard 2; cleric 2; druid 1; ranger 1; sorcerer/wizard 2
Darkness = Spell level: bard 2; cleric 2; sorcerer/wizard 2
to Jon: Pokus o lobbing na základě - Paladin nemá ultravision = Temnota je přesílená a blbě se proti ní brání
.
Darkness = Spell level: bard 2; cleric 2; sorcerer/wizard 2
to Jon: Pokus o lobbing na základě - Paladin nemá ultravision = Temnota je přesílená a blbě se proti ní brání
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
-
Prasokralik
- Bůh
Gl při pokusech temnotu oslabit
jiné východisko než ji zrušit mne nenapadá, ale kdoví, třeba šaman překvapí.
Nebo by se mohl zrušit plošně efekt slepota, to by temnotu taky ovlivnilo a navíc by sis šamane udělal očko u drowů.
Nebo by se mohl zrušit plošně efekt slepota, to by temnotu taky ovlivnilo a navíc by sis šamane udělal očko u drowů.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
- wallndwill
- Nováček
Shaman88 wrote:Tomuhle příspěvku nerozumím. Možná že něco myslíš špatně.wallndwill wrote:neco mi dnes rikalo.. nekupuj ten +3 dex nahrdelnik)))
Nu aspon jsem Moudrejsi))) a tak to vypadalo pekne
))) s tim paskem
ALCHYMISTICKY lektvar ny zvyseni dexterity je asi jako kouzlo a pocita se do toho capu taky asi..... klateno nevadi musim to udelat jinak, ted opravdu lituju ze jsem si tu int na 13 nedal
)
no nechtel jsem byt az tak OOC.. ale tedy, mymslel jsem tim prvnim takovy postesk ,ze jsem dnes zainvestoval do nahrdelniku +3 dex a vecer se mi naskytla prilezitost koupit i +5 opasek:_) pro mne za nemale penize
a to druhy... s tou dexkou bylo, ze mi chybi expertiza
Dodge je bonus uhýbání, takže jsem to napsal dobře, ne?Derken- wrote: PS: barbare, sko je dodge, protoze jiny druh AC se nestackuje do +20
To, co my hlava nebere je ten systém, jak sko přidává obranu. Kůra je v poho (postava obroste krunýřem z kůry), obratnost taky (stane se pohyblivější). Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Co jen trochu bystřejší smysly, díky kterým před útokem uskočíš o něco dřív?Barbar321 wrote: Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?
Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
*luskne prsty a přihodí další vysvětlení* Postava je pokryta tenkou vrstvičkou pružné "sklovité" hmoty, po které všechno, do určitého úhlu sklouzává - proto je těžké postavu zasáhnout...Woxa wrote:Co jen trochu bystřejší smysly, díky kterým před útokem uskočíš o něco dřív?Barbar321 wrote: Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
-
Prasokralik
- Bůh
Jak je to v dotě? něco na způsob "náhrdelník bystří smysly a pomáhá tak předvídatpohyb nepřítele" 25% dodge chance
Ok, díky za předložení nějakých variant. V podstatě to asi nemá smysl řešit *kopne do sebe jedno sko a zvýší OČ o dalších 5* a raději to jen využívat, aniž bych věděl, jak to vlastně funguje
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
-
Prasokralik
- Bůh
jo s botama
Já neřikám, že jsi to napsal špatně. Já řikám "proč" je to uhýbání. Je to prostě mechanika.Barbar321 wrote:Dodge je bonus uhýbání, takže jsem to napsal dobře, ne?Derken- wrote: PS: barbare, sko je dodge, protoze jiny druh AC se nestackuje do +20
To, co my hlava nebere je ten systém, jak sko přidává obranu. Kůra je v poho (postava obroste krunýřem z kůry), obratnost taky (stane se pohyblivější). Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?
Protože žádný jiný AC bonus se nesčítá, ale vždy se bere ten nejvyšší. Tz. že v případě, že by to dávalo stejně jako kůra přirozené, tak je ti to k ničemu a ve výsledku bude vždycky lepší +6 amulet.
Stejně tak by ses mohl ptát na bardovu písničku proč dává dodge AC a dmg na zbraň, když ani na jedno z toho se to nečaruje. Nebo proč božský štít dává bonus do uhýbání... atd.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Tak dodge má cap +20... takže žádné oblíbené nekonečno se bohužel nekoná.J.F.Payne wrote:Haha, to sko se stackuje?
http://nwn.wikia.com/wiki/Dodge_bonus
Jsi nesledoval za mlada gumídky? Přesně tak to totiž funguje. Akorát zamrzí že surovina ze které se SKO vyrábí se nejmenuje hopsinky...Barbar321 wrote:Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Jde kouzlit i na parťáky...Prasokralik wrote:6 vteřin za level castera bych já osobně nedefinoval jako "můžeš to mít furt"
btw. to funguje pouze na sesilatele nebo se to dá kouzlit i na partaky?
EDIT: Sakra, jak já to dělám, že vždycky odpovím na špatné místo?
...nevím, proč by lektvar nemohl zlepšovat reflexy...
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN