Mám problém a nevěděl sem do čeho přesně to zařadit... Nechal sem si vyrobit šavli... a když sem tak bojoval a seslal na sebe kouzlo kouzelná zbraň...tak mi to napsalo že toto kouzlo lze použit pouze na zbran...nebo něco v takovem smyslu... přitom když sem to kouzlo začaroval na Arta tak fungovalo...
to je prvni věc...
a ted ta druha... jak sou na foru vypsane vsechny zbraně a požadavky pro použiti těch zbrani...tak sem tam taky nenašel šavli... a taky jak sou bonusy těch obouručnich zbrani...že maji nějak zvyšeny utok tak jak je to tady s šavli?
Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
šavle NENÍ scimitar !!!!!!!!!!
scimitar je zbraň NWN a je to ta zbraň, co se často používá kvúli vysokýmu rozsahu kritickejch zranění, je to sečná zbraň a všechny odpovídající kouzla na to dou seslat, dá se na to vzít zaměření i specializace, naproti tomu
šavle není pro NWN zbraň, je to CEPová "vychytávka" a žádná z výše jmenovaných věcí s tim nejde
to je vcelku putna, podstatnej je "baseitem"
pro NWN engine je prostě zbraň jen to co přineslo NWN samotný a datadisky, ostatníma věcma se sice dá úspěšně mlátit ale pro engine to není zbraň se všema výše uvedenejma důsledkama
Myslim ze kouzlo magic weapon by ne to melo jit rozsirit. Porad ale nevim, o jakou zbran jde a jestli ji dovedu nejak identifikovat.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
ToMaSo: To máš ještě dobrý, žes to zjistil takle brzo Já na to jednou přišel s trpaslíkem,na minulym serveru, na 10.lvlu. Celou jeho kariéru sem lítal s obouručním kladivem. Ale všechny featy sem měl na to jednoruční Pak sem teda přezbrojil,dyž sem na to přišel
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)