Ad Maus: Když s ním jezdím, tak mám obvykle (nepočítám-li dělostřelectvo) největší hrůzu asi jen z desítkových stíhačů (a nejvíce právě z těch amerických s označením E3 nebo E4, případně ještě z té německé obludy, ostatní se dají relativně snadno znehybnit nebo prostřelit) a z dobře hraných vyšších (9-10 tier) středních tanků, které nestihnu "skřípnout" a na které prostě Mausík, díky své pomalosti, nedokáže zacílit.
Co se týče strojů, které kralují ve své třídě, tak to vidím obdobně.
V páté KV-1 (pokud se ale na pátém turnaji objeví i Klobouk se svým papírově lehkým vozítkem, možná si někteří majitelé nemotornějších tanků budou docela zoufat a třeba dojde k tomu, že si poupraví svůj pohled o nepřekonatelnosti i u stroje, jakým je právě KVčko

).
V šesté je hodně preferované KV-1S, ale já tomuto stroji nikdy nepřišel nějak na chuť, neznám snad lépe prostřelitelný těžký tank co by se v této třídě nacházel. Kopnout sice umí pořádně, ale jeho životnost mi nikdy nepřišla jako něco extra.
V sedmé, podobně jako Bahňák, preferuju Tiger (P) a to hlavně díky jeho univerzálnosti. T29 je téměř neprostřelitalné pokud mu leze jen věž, ale ostatní parametry má podle mě o malinko slabší.
V osmé se shodnu na IS-3. Je tu sice ještě Tiger II, ale IS-3 má podle mě pořád o trochu větší bojovou hodnotu.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).